Főoldal Hírek Dancing With The Stars: Amber Riley a fedélzeten!

Dancing With The Stars: Amber Riley a fedélzeten!

4
Oszd meg!

Bő két hét múlva, azaz szeptember 16-án debütál az Egyesült Államokban a Dancing With The Stars tizenhetedik (!) évada. Az eddigiektől eltérően azonban idén ősszel már csak egy este lesz látható a műsor, továbbá olyan hírességek kerültek be a tizenkettő táncoló celeb közé, akik javarészt mi is ismerhetjük. Ez azért meglepő, mert a Szombat esti lázzal ellentétben Amerikában jobbára a d-listás sztárok közül szoktak válogatni a producerek.

AMBER RILEY, DEREK HOUGH

Idén többek között tánccipőt húz: Amber Riley (Glee), Corbin Bleu (High School Musical), Leah Remini (Férjek gyöngye), Elizabeth Berkley (Miami Helyszínelők, Saved by the Bell), Brant Daugherty (Pretty Little Liars). Egyéb hírességek táborát erősíti Christina Milian énekesnő, Ozzy és Sharon Osbourne fia, Jack Osburne vagy a Jersey Shore sztárja, Snooki. Íme, egy friss promóciós videó ahol a celebek is feltűnnek egy-egy másodperc erejéig. Részemről: hajrá Amber :) Az egyébként annyira igazságtalan, hogy Corbin Bleu is táncolni fog, mert a srácnak komoly múltja van tánc terén, míg a többieknek nem feltétlenül.

BRANT DAUGHERTY, PETA MURGATROYD

1615 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Az itthoni verziókba is voltak olyan szereplők akinek volt táncos múltjuk. Ott volt Csonka András aki a második szériát nyerte ő musicalekbe is táncol és a legutóbbi győztes Vastag Csaba aki régebben rockyzott. Én Christina Milannak drukkolok.

  2. Minden évadba van olyan akinek van táncos múltja, bár nem feltétlen “művelték” azt az utóbbi időben. Azért, Derek a legjobb akit Amber kaphatott, az egyik legtöbbet nyert “pro”

    • Ui.: Azért Brent-et is nagyon várom, bár a partnere nem táncolt egyik kedvencemmel se, így nem nagyon ismerem…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here