Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Nolan Gerard Funk – Egy újabb hot! fotósorozat

Nolan Gerard Funk – Egy újabb hot! fotósorozat

4
Oszd meg!

A 27 éves Nolan Gerard Funk karrierje egyre szebb pályában ível felfelé. Tavaly a Glee-ben tűnt fel, idén már az Awkward harmadik évadában hódított. A sorozatok mellett filmszerepekben is feltűnt, csak idén négy filmjét mutatják be a mozik. Legjelentősebb szerepe a Lindsay Lohan – és a pornósztár James Deen – nevével fémjelzett Vétkek völgyében volt, ahol Lindsay pasiját alakította. Nolan legközelebb a WildKike c. filmben fog szerepelni, méghozzá főszerepben, Ella Purnell oldalán.

A szexi színész nemrég a Glahomolic Magazinban is feltűnt, ahol megjelent róla egy új fotósorozat. A képeket alább megtekinthetitek.

Nolan Gerard Funk foto - 001

Fotók: Glahomolic | Just Jared

4 Hozzászólások

  1. Nem néztem 27-nek, a képek viszont nagyon jók lettek. Azt hiszem az Awkward 3. évadát minél hamarabb el kell kezdeni, ha ő is szerepel benne. :D

  2. A Glee-ben még nem annyira tűnt fel, de az Awkwardban egy idő után nagyon megfogott. De nem néz ki 27-nek, 5 évvel kevesebbnek gondoltam volna. :)

    • Én először egy Nickelodeon filmben fedeztem fel, a Spectacular volt a válasz a HSM-re, Nolan volt a főhős és rohadtjól énekelt :) De kétségkívül nem néz ki 27-nek :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here