Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Más/Kép – Hamarosan új cikksorozat a blogon

Más/Kép – Hamarosan új cikksorozat a blogon

0
Oszd meg!

A múltkori Weisz Fanni interjú elhatároztam, hogy szeretnék olyan emberi sorsokat és történeteket is bemutatni a Media Addict hasábjain keresztül amiket minél többünknek meg kellene ismernie. Ebben a cikksorozatban olyan hétköznapi hősök kapják meg a reflektorfényt, akik ugyanolyanok, mint mindenki más, de mégis, valami úton-módon kilógnak a sorból. Legyenek akár kerekesszékesek, vakok, fogyatékossággal küzdők (akár a családtagjaik) vagy csupán olyanok, akiknek olyan lapokat osztott a sors, amiből nehéz megnyerni egy pókerjátszmát – de nem lehetetlen.  Ebben a cikksorozatban őket szeretném “Más/Kép” bemutatni Nektek. Megismertetni az életüket, a nehézségeiket és a boldog pillanataikat, amikből tényleg erőt meríthet mindenki.

Remélem sokatok számára tanulságos és megindító lesz ez a cikksorozat, és erőt tudtok meríteni ezekből az emberekből. Egy-két anyag már elkészült, és meg kell mondjam, szívszorítóak lettek. Amint tudom, meg is osztom veletek, addig is, legyetek résen.

FELHÍVÁS: Ha netán van olyan ismerősöd- vagy te magad, – aki nehezebb körülmények között, de mégis ugyanúgy él, mint bárki más, kérlek írj nekem. Beszélgessünk el egy kicsit, hogy mindenki megismerje az élet olyan oldalát, amibe eddig nem volt betekintése. Ha nem szeretnéd megmutatni az arcod, az sem probléma. Minket, olvasókat Te érdekelsz, az a harcos, aki benned lakozik, nem pedig a külsőd. E-mailt erre a címre küldhetsz. Köszönöm!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here