Főoldal Hírek Ravenswood – Megérkezett a PLL spin-off előzetese

Ravenswood – Megérkezett a PLL spin-off előzetese

12
Oszd meg!

A héten megjelent az első Ravenswood előzetes, amiben láthatjuk a főszereplőket is. Itt van Caleb is, akitől a Pretty Little Liars 4×12-ben jelképesen elbúcsozott az anyasorozat, hiszen a busz, amire felszállt, Rosewood feliratról Ravenswood feliratra váltott. Persze Caleb egy ideig még Hannah mellett marad, mielőtt új városba költözne. No de most rátérek az előzetesre, de előtte engedjétek meg nekem: Nicole Gale Anderson! OMG! Főszerepben! Egy sorozatban! Megvalósult valóra vált álom! Annyira szeretem azt a lányt :)

Ravenswood

Tulajdonképpen semmi lényegre törőt nem mutattak az előzetesben, csupán pár tinit, akik a temetőben futnak. Nagyon úgy fest, hogy a Ravenswood áttér a természetfeletti vonalra, ezt támasztja alá az a nénike is, aki jövendőmondóként segített a PLL-csajoknak. Ráadásul egy átok lesz a középpontban, szóval… Az esélyt mindenképp megfogom adni, ez az előzetes tetszetős és hangulatos, de szkeptikus vagyok. Nem nagyon hiszem, hogy a PLL-világában lehetne egy olyan sorozatot kreálni, ami elég érdekes és jó ahhoz, hogy spin-offként üzemelhessen.

Ami pedig Caleb távozását illeti, különösebben engem nem hatott meg, mert a PLL írói úgyis behoznak majd egy olyan karaktert Hannáhnak, aki láttán azt is elfelejtem, hogy Caleb egyáltalán létezett. Miután megjött Jake Ariának, vagy Wren, mint opció Spencernek, valahogy nem “sirattam” az előző pasikat – és a csajok sem. No és ti? :)

Ravenswood 2

12 Hozzászólások

  1. Nekem is bejött ez a röpke promó.
    Véleményem szerint valami “angyalokkal” kapcsolatos átokról lehet szó, ezt a sok hulló szárnytollból és mindenki az angyal szoborhoz futottból gondolom, de lehet teljesen mást gondoltak ki az írók. :D
    Nicole Gale Andersonnak örülök, hogy szerepel, már anno Jonasban is bírtam, meg a Beauty&Beastben is (tényleg, ott most akkor nem lesz?). Akire még kiváncsi leszek az a csoportkép jobb oldalán látható Brett Dier. ;)

    • Benne lehet a BATB-ban is, mint vendég. Ha azt nézed milyen gyakran szerepelt a sorozatban, akkor rájöhetünk arra, hogy nélküle is működik a BATB. Meg kellene amúgy nézni hol forgatják a két sorozatot, de mindent összevetve simán szerepelhet kettőben is. Maximum a BATB rugalmas lesz, és két-három nap alatt felveszik az összes jelenetét x részhez.

  2. Én is várom a sorozatot, viszont én nem szeretem az új szereplőket, így szkeptikus vagyok a téren, hogy Hanna mellé valakit hozzanak, de úgyis így lesz. Amúgy Nicolnak én is nagyon örülök! :)

  3. Nekem is tetszik az előzetes, kíváncsi leszek mit hoznak ki a sorozatból. Amúgy szerintem már hoztak is Caleb helyére valakit, az a srác aki látta Hanna anyát elmenni miután veszekedett Wildennel pont jó lenne Caleb helyére. Hanna úgyis hálás lesz a srácnak mert az segített neki.

  4. Ami azt illeti én sirattam Calebet (és PLL-t szintén imádó barátnőim is). Bár mivel úgy tünik, hogy ez a Spin-off a PLL szünetébe megy, és azt mondták, hogy a lányokat is fogjuk egy-kétszer látni még a spin-off-ban, én azt gondolom, hogy Caleb és Hanna simán együtt maradhatnak. (És, bár mikor Wren bejött senkit nem sajnáltam, sőt én inkább vagyok Wrencer párti, mint Spoby, azért Haleb-et sajnálnám, főleg az után, hogy mennyire támogatta Hannát az utóbbi időben….)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here