Ravenswood – Megérkezett a PLL spin-off előzetese

  12
  Oszd meg!

  A héten megjelent az első Ravenswood előzetes, amiben láthatjuk a főszereplőket is. Itt van Caleb is, akitől a Pretty Little Liars 4×12-ben jelképesen elbúcsozott az anyasorozat, hiszen a busz, amire felszállt, Rosewood feliratról Ravenswood feliratra váltott. Persze Caleb egy ideig még Hannah mellett marad, mielőtt új városba költözne. No de most rátérek az előzetesre, de előtte engedjétek meg nekem: Nicole Gale Anderson! OMG! Főszerepben! Egy sorozatban! Megvalósult valóra vált álom! Annyira szeretem azt a lányt :)

  Ravenswood

  Tulajdonképpen semmi lényegre törőt nem mutattak az előzetesben, csupán pár tinit, akik a temetőben futnak. Nagyon úgy fest, hogy a Ravenswood áttér a természetfeletti vonalra, ezt támasztja alá az a nénike is, aki jövendőmondóként segített a PLL-csajoknak. Ráadásul egy átok lesz a középpontban, szóval… Az esélyt mindenképp megfogom adni, ez az előzetes tetszetős és hangulatos, de szkeptikus vagyok. Nem nagyon hiszem, hogy a PLL-világában lehetne egy olyan sorozatot kreálni, ami elég érdekes és jó ahhoz, hogy spin-offként üzemelhessen.

  Ami pedig Caleb távozását illeti, különösebben engem nem hatott meg, mert a PLL írói úgyis behoznak majd egy olyan karaktert Hannáhnak, aki láttán azt is elfelejtem, hogy Caleb egyáltalán létezett. Miután megjött Jake Ariának, vagy Wren, mint opció Spencernek, valahogy nem “sirattam” az előző pasikat – és a csajok sem. No és ti? :)

  Ravenswood 2

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here