Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Vadiúj posztereket kaptak a The CW sorozatai

Vadiúj posztereket kaptak a The CW sorozatai

1
Oszd meg!

Négy The CW-széria kapott új posztert az októberi starthoz kapcsolódóan, de adott a remény, hogy idővel a többi sorozat is kap majd plakátot. Általában sok – és jogos, – vád éri a The CW marketingeseit, amiért újabban elég gáz posztereket készítenek el. Szerencsére most nem kapatta el őket a Phoshop-láz, az effektek túlzottsága pedig a The Tomorrow People plakátján szerintem még pont az elviselhető kategóriába esnek. Avagy… Jobban megnézve szerencsétlen Adelaide Kane a Reign plakátján kinéz vagy negyvennek.

Szóval, íme négy poszter, de remélem idővel többet is mutathatok majd nektek :)

poster_arrow

poster_reign

poster_the_originals

poster_the_tomorrow_people

1 hozzászólás

  1. Arrownál Laurelt jó hátra pakolták, Felicity meg előre került. :) – a soriban amúgy is jobb Felicity, a nézők is jobban szeretik.
    Tomorrownál kicsit furcsa az összhatás, gondolom épp teleportálni készülnek, de hogy ebbe is lesz szerelmi 3szög, az már süt a képről. :D Ő legvártabb sori, így ameddig az akció, izgalom több lesz mint a szerelmi szög (ha lesz), akkor megleszek elégedve.
    Ahogy a Reign esetében is, Mary helyében a bal oldali pasit választanám, jobban is néz ki, a herceg olyan semmilyen promó alapján is. Remélem “Cora” néha megharapdálja kicsit őket. :D
    Összességében jók lettek, csak néhol kicsit sok a photoSOKK, dehát CW. Kiváncsi leszek a TVD poszterére, vajon Elena zombi kezet kap-e, mint az egyik posztolt képen facebookon. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here