Főoldal Érdekességek Bulvár Lázad az ex-Disney sztár: Mi a franc ütött beléd Miley?

Lázad az ex-Disney sztár: Mi a franc ütött beléd Miley?

30
Oszd meg!

Nem szívesen írom meg ezt a cikket, sőt, nagyon szomorú vagyok, amiért meg kell, hogy tegyem, hiszen egyszerűen értetlen vagyok. Fogalmam sincs, hogy mi a franc ütött szerencsétlen Miley Cyrusba. Mintha kicserélték volna ezt a lányt, amióta otthagyta a Disney-féle rabszolgapiacot. Szó se róla, az elején még úgy-ahogy megértettem a lázadását. Frissen szabadult a rabigából, nagykorú lett, apuci se dolgoztatja már csak úgy, de amilyen botrányai idén voltak szegény lánynak, az már nekem is sok.

miley-vma-1

Igen, a kaput a vasárnapi VMA tette be nálam is, ahol Miley igencsak provokatívan viselkedett. Bár, teszem hozzá, talán meg sem kellene lepődnöm, hiszen a We Can’t Stop videoklipje is hasonló alapon működött, de mégis, élőben lenyomni ilyen provokatív viselkedést, hát, ahhoz már kell pofa is. Persze, sejthetjük, hogy miért csinálta ezt Miley – és tegyük hozzá, célt is ért. Mert róla szólt a vasárnap este, a nyertesek senkit se érdekeltek, még a One Direction-félekifütyülték őket“, vagy a Lady Gagától megszokott hülye-ruha (most épp kagylóba öltözött) sem váltott ki akkora indulatokat, mint Miley fellépése.

miley-vma-2

Meg kell mondjam, engem tényleg elszomorít az, ahogyan Cyrus mostanában viseli magát. Nagyon szeretem a hangját, és a dalait, éppen ezért nem értem azt, hogy miért kell a polgárpukkasztásig lealacsonyodnia. Ez szerintem már több, mint egy sima lázadás, úgy érzem komoly bajok lehetnek Miley fejében. Talán a hirtelen jött sztárság, az éveken át tartó kizsigerlést nem tudta elviselni, és most csapódik ki rajta? Vagy ez az őrült az igazi Miley? Nem tudom, de van egy olyan sanszom, hogy ő sem. A legszomorúbb pedig az egészben az, hogy nemrég jelent meg Miley legújabb dala, a Wrecking Ball. Mondanom sem kell, odacsapott ezzel is, a The Climb és a When I Look At You óta nem volt ennyire csodaszép dala.

miley-vma-3

Igen! Ez a szomorú! Mert a Wrecking Ballról kellene csak beszélnünk, mert Miley van olyan tehetséges, hogy “csak” a művészete által sokak kedvenceés beszédtéma – lehessen. Tudom, miképpen működik a zenebiznisz, tudom, mennyire kellenek a botrányok és a bulvár, de attól tartok Cyrus már kezdi átlépni a határt. Múltkor azt írtam, hogy amíg jó dalai vannak, addig azt csinál amit akar. Most szívesen megráznám őt, és megkérdezném, hogy miért? Egy biztos: szépen-lassan Miley, mint “egy énekesnő, akit szeretek” megszűnt létezni. Miley már csak egy lány, akinek jók a dalai – és aki állandóan nyújtogatja a nyelvét, akkor is, ha nem kéne…

miley-nyelv-01

miley-nyelv-05

miley-nyelv-02

miley-nyelv-04

5172 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

30 Hozzászólások

 1. Nekem is épp ezek jutottak eszembe amikor hétfőn hajnali 3kor néztem Miley “előadását”. Arra gondoltam, hogy olyan jól meglehetett volna csinálni ezt a fellépést tényleg olyanra amit élvezni is lehet. Mert adott volt egy jó szám sőt kettő is ha belevesszük Robin Thicke dalát is. De ehelyett ebben a 6 percben száj tátva ültem a a tévé előtt és csak arra tudtam gondolni hogy Mileynak erre egyáltalán nincs szüksége. A másik amit nem értettem hogy a fellépése után rögtön ott hagyta az egész műsort. Lehet elérte vele hogy kifütyülték a fiúkat de például Lady Gaga pont ezért hagyta ott a műsort. A backstage-ben elmondta a fiúknak, hogy szerintem undorító ez a viselkedés és szépen elment. És mi kapott Miley ezután a remek fellépés után? Twiterren kell bizonygatnia hogy ő tényleg művész és őt ne bántsa senki. Lehet, hogy mindenki erről beszél és még fog is egy darabig de nem pozitívan az biztos. Pedig Miley nem ezt érdemli. De sajnos ezek az ő döntései amiket ő hozz bár nem értem miért akar ártani magának. Harry Styles szerint (enyhe iróniával) “Ez egy olyan előadás volt amire szívesen elmész a gyerekeiddel és a nagymamáddal”.

  • Miley Nagyon szeretelek mostanáig!(Nagyon csalotam bened!en a hejedbe nagyon szégyelném magam!!(( :( :( :(és már nem szeretlek Sel a kedvencem!edig te voltal de most mar nem!

 2. Én is “élő”-ben néztem a díjátadót, de csak Gaga miatt. Azonban néztem kb egy ideig és amit Miley leművelt.. borzasztó. Én szégyeltem magamat. A dalt már annyiszor hallom, hogy már tetszik is..

 3. Volt egy megérzésem, hogy erről cikket írsz. Az én személyes véleményemre térek át. Először a fellépésről szerintem, amíg a We Can’t Stopot énekelte addig rendbe találtam a dolgot, mert a klip is őrült, oké, hogy ezt visszaadja, viszont amit a Robint Thickle-lel művelt az nem tetszett, inkább gáznak láttam a fellépését, egyrészt a latexruha is keveset takart, de ezek a szexuális mozdulatok nagyon nem kellettek volna, fent is akadt a szemem miközben figyeltem, sejtettem, hogy ennek negatív sajtó visszhangja lesz. Mondjuk én különösebben nem akadtam ki rajta, fogalmam sincs miért, de nem szeretem, ha valaki azért csinál ilyet, hogy egyszerűen eladja magát. Kb. Rihanna is ilyen szexuálisan túlfűtött műsorokat nyomat. Alapjáraton én még mindig szeretem Miley-t, mert első kedvenc volt, és szerintem lehet őrült a színpadon, csak ne ilyen mozdulatokkal. Van egy tavalyi fellépése, ahol szintén őrült volt, de övé volt a színpad és nagyon jó volt. Szerintem neki nem lenne szüksége ilyen közönséges viselkedésre, mert marha tehetséges, hisz a közönség visszafogottan is bírta. Talán ő is látja a reakciókat és rájön, hogy nem így kell eladnia magát, mert jó, hogy Rihanna-nál vagy Lady Gaga-nál működik ez, de ők eleve így kezdtek. Én bízom abban, hogy leesik neki a tantusz. Egy valamit el kell ismernem azért jó ötlet volt ez a fellépés, mert most mindenki róla beszél, bár elég negatív reklám. Azért én várom a Bangerzt. Lehet, hogy most kitombolja magát, aztán rájön, hogy ezt nem lehet csinálni. Mert lehet szexi a színpadon provokatívitás nélkül, inkább egy Pink-féle utat kövessen, mint Britney-ét vagy a fentebb említett énekesekét.

 4. Én is Miley-rajongó vagyok, de engem annyira nem lepett meg a fellépése. Egyrészt tudtam mire számíthatók, másrészt mindenki tudhatta, hogy Miley nem fog kisestélyiben balladát énekelni. Ez a Video Music Awards, nem pedig a Grammy. VMA-n évek óta nem volt ekkora “botrány”, amiről még harmadnap is beszélnek az emberek.
  Legalább Miley nem játssza meg magát, mert ő az életben is ezt képviseli jelenleg (az más tészta, hogy remélem kinövi hamar, mert egyszer elmegy, de utána..). Az hogy a Wrecking Ball-t pont a VMA előtti nap adták ki pedig zseniális húzás volt. El tudom képzelni, ha majd a WB promóciós fellépései elkezdődnek, Miley egy letisztult, egyszerű énjét fogja közvetíteni (a klip ilyen lett többek között). Ezzel pedig rögtön visszaszerezheti magának a közönség támogatottságát.
  Befejezésként pedig, nem kell tragédiaként kezelni a fellépést. Ahogy Madonna 1984-ben menyasszonyi ruhában fetrengett a VMA színpadán, most Miley úgy twerkelt épp ugyanott. Előbbi még ma is kiemelkedő karrierjét pedig mindenki ismeri.

  • Nekem személy szerint a tegnap esti fellépés tette fel az “i-re a pontot” – avagy ez volt az utolsó csepp. Tényleg örülnék, ha lenne egy visszafogottabb Miley, bár, jobban belegondolva már nem érdekel. Énekeljen, a többivel megpróbálok nem foglalkozni. Nehéz lesz.

 5. Szerintem vagány volt Miley tánca a fellépésen, való igaz kissé pikáns, de nekem nem ez tűnt fel elsősorban, hanem az, hogy eléggé gyenge volt, semmi koreográfia, mintha egy civil kiállt volna a színpadra és elkezdett volna vonaglani… kb. ezt csinálta Miley is.
  Nem kell azon csodálkozni, hogy így viselkedik; az embereket ez érdekli, nem Miley a hibás, hanem a mai bulvár trend! Amíg a CNN is ezt teszi címlapra, tényleg nincs min csodálkozni!

  • Hülyeség. Ott van Taylor Swift, karrierje csúcsán van amióta elkezdődött neki, mégse volt botránya, max a szakításaival. Másik példa a One Direction vagy Selena Gomez, ők is a csúcson pihennek mióta, mindenféle botrányok nélkül.

   Lehet űzni az A-ligában az éneklést botrányok nélkül is.

 6. Én nem értem, hogy miért kell ezen felháborodni! Miley is csak azt csinálja, mint Lady Gaga, Rihanna meg az összes többi dívácska, akik erotikusnak egyáltalán nem mondható (inkább közönséges) elemekkel dobják fel az ELŐADÁSUKAT, és itt bizony ezen van a hangsúly, mert ez csak egy show, egy látványvilág megteremtése a nézők számára és nem kell véresen, harciasan komolyan venni!

  • Miért ne lehetne felháborodni, ha felháborítónak tartom az efféle viselkedést? :) Tény, hogy ha Rihanna vagy Lady Gaga csinálja meg ugyanezt, akkor nem foglalkozom vele. Mert se Rihanna, se Lady Gaga nem érdekel. De Miley igen – Miley érdekelT.

 7. Én régen őt nagyon szerettem, csak őt szerettem a disney-s sztárok közül(Selenát és Demit utálom, meg az összes kölyök szereplőt arról a csatornáról.),Nem értem miért viselkedik így, Nála egy koncert nem azt jelenti hogy énekel hanem azt, hogy szexel a színpadon, csak a ruhákat kellene levenni neki és már annak lehetne mondható, Miley ha így folytatod tovább a süllyesztőben végzed!!!

  • Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy pont Miley az egyik olyan kincs, akit az ének érdekel. A Gypsy Heart Tour-t végigtolta teljesen élőben teljes zenei kísérettel és csodaszép hangja volt! ;)

 8. A Disney féle rabszolgapiac fogalmazás megy enyhén túlzás. A Disney megvalósítja a “rabszolgái” álmát. És az, hogy most egy sorozatban szerepelnek nem olyan durva mint a rabszolgamunka. Ők ezt akarják amikor oda bekerülnék és a végén amikor kikerülnek -annyi vagyonnal, hogy avval aztán egész életüket leélhetnék mindenféle más munka nélkül- azt csinálnak amit akarnak és amikor akarnak maguk mögött már egy minimum fél vagy egy milliós rajongótáborral. Aztán, hogy mit kezdenek a lehetőséggel rajtuk múlik…
  Az meg már más kérdés, hogy Miley valami írtózatos késztetést érez, hogy ilyen “drasztikus” módon “levedje” tini önmagát.

  • Á, a Disney ettől sokkal durvább, lásd Demi Lovato esetét, akit addig fogyókúráztattak, míg bele nem betegedett, csak azért, hogy olyan mintát állítsanak a lányok elé, akiket “elfúj a nyári szellő”, mert olyan soványak.

   Tény, hogy akadnak olyan Disney-sztárok is, akiket nem nyomorított meg a Disney-lét – lásd Hilary Duff, – de oka van annak, hogy sok ex-disneys megőrül/botrányokba keveredik.

 9. Szerintem itt valami drog volt a háttérben, leginkább kokó. A kérdés az, hogy ki engedte fel így a színpadra.

 10. Mikor megláttam a cikket, és elolvastam, rengeteg dolog jutott eszembe, de gondoltam várok.
  Gellcsinek igaza van, ha Riri, vagy Gaga csinált volna ilyet akkor senkinek nem lett volna baja vele. És miért? Mert ők felnőtt nők, ők felnőttek kerültek be a hírességek világába, és nekik nem kellett jó kislányt játszani. Mileynak pedig kellett, mert a Disney ezt követelte tőle!
  Tibi szóbahozzad Taylor Swiftet, aki úgy kerül bele a sajtóba, hogy minden héten más sztárral van, Selenát a Disney kampányolja, összetették Justinnal is, hogy még többen szeressék. A 1D pedig az állítólagos melegségükkel vannak bennt a sajtóban. Így mindenkinek van valami dolga, amivel felhívja magára a figyelmet.
  Térjünk vissza Mileyhoz. A vörös szőnyeges ruhája szerintem tök oké volt, látszott, hogy milyen sportos a teste, a haja kicsit érdekesre sikerült, de sebaj. A We Can’t Stop fellépésben semmi baj nem volt, ugyanaz jött át, mint a klipben. A Blurred Lines érdekes, és szexi lett, azt vettem észre, hogy mindenki Miley táncával, és magához nyúlásával volt elfoglalva, de HAHÓ hiszen erről szól a szám, Miley pedig eljátszotta a számot, a dal pedig megkövetelte, hogy Robin Thicke előtt pucsítson! Azért az én állam is leesett a műsor alatt, de nem kezdtem el megutálni Mileyt. ( És a sajtó is rátett egy lapáttal, hiszen a Smith család Gaga előadásán vágtak pofákat és nem Milzén.)
  A Disney keményen megkötötte Miley életét, aki most keményen próbál meg kitörni ebből!
  A Bangerznek pedig kellenek ezek a cikkek, hogy még többen legyenek kíváncsiak Milz új dalaira, hogy melyik irányt veszi fel, a We Can’t Stop féle bulizósabb, vagy a Wrecking Ball féle dallamosabb, és énekhangot megcsillogtató vonalat.
  Azt veszem észre, hogy sajnos még mindig elég sokan a Disney féle Mileyt akarják, aki nem nyúl magához, de vajon az mennyire volt valós? A Disneynek egy bálvány kellett, és egy bálvány nem lehet ilyen szexis, mert akkor a 10 éves rajongói is ezt követik. Ha a starityn megnézitek egy Miley cikk hozzászólásait, akkor észreveszitek, hogy a kis tizenéves csitrik, mennyire utálják, mert már nem a Disney irányvonalat követi. De a cikkek témájában is felismerhető ez, mert a léjarató cikkek felkerülnek a dicsérők nem. Miley lehet, hogy azért is viselkedik így, mert a Can’t Be Tamed albumát a kiadó megbuktatta, rengeteg jó szám volt rajta, de mivel felmondta a Hannah Montana szerződést, ezért a Disney megbűntette, és elásta. Ezért Milz most még jobban ki akar törni, először az új hajánál, aztán a szexisebb dolgaival!
  Ne tegyünk elhamarkodott következtetéseket! Bízzunk Mileyban, és a Bangerzben! #MileyTheQueen

  • Rihanna & Lady Gaga -> egyikük sem érdekel. De tényleg. Felőlem úgy is színpadra állhatnak, hogy egy tízméteres vibrátor áll ki elől&hátul, csak legyintek egyet.
   Swift-nél a heti pasi enyhe túlzás. Pláne, hogy a legtöbbet a sajtó generálja. Ami Selenát illeti, tény, hogy a Disney nyomatja/nyomatta, de lásd, neki se kellett botrány. Ed Sheerannek sem. Lehetne még sorolni a neveket napestig.

   Én nem a Disney-féle Miley-ra vágyom, megelégszem azzal is, ha normálisan áll a színpadra, nem vonaglik, és nem viselkedik úgy, mint Rihanna vagy Gyagya. Avagy, csinálja – az ő dalaikat is meghallgatom. Max rajongó nem leszek :)

 11. Én eleve nem élőben néztem a műsort, feleslegesnek tartom hogy hajnalban a Tv előtt üljek, ha egész héten adják az ismétlés, de hatalmasat csalódtam ebben a VMA-ben… Justin Timberlake fellépése tetszett egyedül, de amíg ő nem jelent meg a színpadon Miley csodálatos szereplése miatt sokkot kaptam- de a többi sztár fejét elnézve nem voltam ezzel egyedül. Hogy engedhették ezt megtörténni egyáltalán? Nem vagyok egy Miley fan, van pár jó száma, van tehetsége, de hogy ezzel a viselkedésével mit akar ténylegesen elérni, nem igazán értem… akár disney sztár volt akár nem, egy épeszű fiatal és hozzáteszem gyönyörű nő nem műveli ezt saját magával. Értem én hogy változtatni akar, de ezt megteheti másképpen is, mások is képesek voltak rá, neki miért ne menne? De a hab a tortán ami igazán meglepet az az apja állítólagos nyilatkozata volt, hát nem tudom hollywoodban biztos mások az értékrendek…

 12. De, ha Rihanna vagy Gaga csinálja, akkor is felháborodok, mert felháborító. És undorító. Ez a nő nem nő. Taylor Swiftet vagy Selenát nem láttam még így fellépni, ők a színpadon tudnak viselkedni és nagyon sikeresnek lenni. Demi is.

  A magánéletük egyikőjüknek sem érdekel, és egyiknek se vagyok a rajongója, egyiket se követem, csak néha-néha megnézek egy-egy fellépést, klipet a nekem tetsző dalaik közül. Ennyi.

 13. én azt monodm erre hogy elképesztően közönséges és erőltetett ez az egész.ez az állandoan “a nyelvemet nyujtogatom meg a seggemet dörgölöm mindenhova” nevetséges..ez a twerk dolog meg aztán hab a tortán egy ujabb marhaság a fiatal lányoknak amivel égethetik magukat…a mai fiuk amugy is azt látják hogy a mai lányok erkölcse a pince alatt van és sokuk totál gátlástalan(akinek nem inge ne vegye magára..nem általánositok!…)

 14. Így még nem értettem veled egyet mint most. Pontosan ezt gondolom róla én is. Gagáék már labdába se rúghatnak mellette. Miley azért rosszabb mert nem így ismertük meg, pedig alapjában véve nem csinál botrányosabb dolgokat mint Lady Gaga, Kesha meg a többi.

 15. Nagyon szeretelek mostanáig!(Nagyon csalotam bened!en a hejedbe nagyon szégyelném magam!!(( :( :( :(és már nem szeretlek Sel a kedvencem!

 16. Én csak annyit szólok hozzá, hogy egy-két éve néztem Miley-nak valami turnéját, ahol mindig a Party In The USA-t énekelte. Na, az se volt teljesen szűzi, de mégis élvezhető és ízléses volt. Nem kell ennyire túlzásba esnie ahhoz, hogy vonzó legyen a színpadon, ugyanis ez már nem vonzó. Ez szánalmas. Szánalmas, amikor egy nőnek (?) eddig el kell jutnia szerinte ahhoz, hogy nőnek tekintsék. A normális, épeszű fiúk menekülnek az ilyentől, és csak egy éjszakára kellene nekik, bár ez itt még kétséges is, mert olyan idegesítő fejeket vág közben, hogy max. csukott szemmel, sötétben…
  Rihannáról meg Lady Gagáról annyit, hogy Lady Gaga fellépéseit nem láttam, tudom, hogy botrányos, de róla tudjuk, hogy nem normális. Rihanna meg semmivel nem jobb ennél a vonaglásnál. Ez azért tűnik botrányosabbnak, mert Miley-tól nem szoktuk ezt meg. Rihanna meg szerintem akkor is tekerte a fenekét, amikor megszületett. Ettől egyik sem lesz jobb előadó vagy énekes. És igen, Miley-nak csodálatos, egyedi hangja van, és sajnálnám, ha ez eltűnne, mert úgy gondolja, hogy ribanckodnia kell. A We Can’t Stop dal is nagyon jó lett, de a klipet megnéztem egyszer és soha többé.
  Úgyhogy én ezt gondolom, amit sokan mások is. Ja, és szerintem is igen valószínű, hogy be volt drogozva, vagy minimum ivott ezelőtt a fellépés előtt. NEM LEHET, hogy ennyiszer ki kell dugnia a nyelvét. Az egyik képen már kék színű a nyelve. :D Lehet orvoshoz kéne mennie a VMA helyett.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here