Főoldal Hírek A Beavatott (The Divergent) Film – Íme, az első trailer

A Beavatott (The Divergent) Film – Íme, az első trailer

10
Oszd meg!

Először is: megengedtek nekem egy diszkrét váááát? Oké, megvolt :) Gondolom ennyiből leszűrhettétek azt is, hogy mennyire várom már A Beavatott könyvfeldolgozásának a moziba kerülését. Nem csak azért, mert nagyon bejött a könyv, hanem mert Shailene Woodley a főszereplő, azt a lányt pedig imádom. Vasárnap meg is jelent az első hosszabb lélegzetvételű trailer a filmet illetően, és már ennyi alapján nyugodtan kijelenthetem, hogy a 2014 március 21-re kitűzött premier túlságosan messzinek tűnik. Nem csak én érzek így, ugye?

Ó, és mielőtt elfelejtem. Szeretném ajánlani a rajongók részére a Divergent Hungary és a Divergent Trilogy blogot, ahol számos érdekességet és hírt elolvashattok a könyvekről és a filmről is, ebben a posztban például az alábbi trailer magyar feliratát is, itt pedig az írónő, Veronica Roth reakciója az első előzetes kapcsán.

10 Hozzászólások

  1. Én is nagyon várom már! :D Bár addig még be kell szereznem könyvben a folytatást (meg előtte újraolvasni az első részt, hogy mindent értsek), szóval csak kiböjtölöm valahogy.

    Amúgy nem tudom, nekem ez a trailer annyira nem jött be. Könyvismerőként értettem, de valahogy hiányzott belőle egy magyarázat a csoportokról, vagy ilyesmi. Persze, felcsigázott, hogy végre nemcsak forgatási képek vannak, hanem mozgókép is, csak na. Egy egyszeri nézőnek nem biztos, hogy annyira figyelemfelkeltő. :S

    • Igazad van abban, hogy a könyvet nem ismerők vajon mennyit fogtak fel belőle – bár, szerintem a lényeg átjött. Mármint, “Te más vagy, téged nem tudnak irányítani, a dögös pasi tudja, és majd ő megvéd/segít”. A többi már csak a kifejezetten érdekes körítés, nem? :)

  2. Nekem szemely szerint nagyon bejott es ugy gondolom megerte erte fent maradni. Szerintem nem gond hogy nem magyarazzak meg benne a tarsadalom felipeteset mert ez nem is igazi elozetes volt egyreszt, hanem egy treaser. Masreszt a magyarazat dolga a filme az elozetese meg a kedv csinalas szerintem. Es nekem kedvet csinalt. :))
    Egyebkent Tibi irtam Neked mailt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here