Főoldal Oldal Színészek A-Z Fabian Rios: „Kiélveztem a fiatalságomat”

Fabian Rios: „Kiélveztem a fiatalságomat”

1
Oszd meg!

A harminckét éves Fabian Rios a hazai telenovella rajongók előtt sem ismeretlen, láthattuk őt a Csajok szilikon, ez lesz a paradicsom főszerepében, nemrég pedig az RTL II-n futó a Több, mint testőr-ben, amiben szintén övé az egyik főbb karakter. Mégis, mit lehet tudni erről a jóképű kolumbiai macsóról?

Fabian Rios egy kis faluban nevelkedett, ahonnét már akkor kitűnt a jóképű arcával és atletikus termetével. Ezt felismervén hamar elment onnan, Bucaramanga városába költözött, ahol színész leckéket vett, és modellként helyezkedett el, a divatházak pedig kapkodtak a csinos fiúért. A modellkedés azonban csak egy állomás volt Fabian életében, aki végül a telenovellák világát választotta, a kifutók helyett.

Fabian Rios

Egy aprócska szerep után 2003-ban máris fő gonoszt alakított a The Authentic Rodrigo Leal-ban, egy évvel később pedig a Padres e Hijos főszerepe volt az övé. Az igazi ismertséget 2008-ban tapasztalta meg, amikor is kiválasztotta őt a Telemundo a Sin senos no hay paraiso, azaz a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom Albeirojára. „Az volt a leglobbanékonyabb karakter, amit eddig csináltam, úgy is mondhatnám, hogy az első szerelmem. Ez volt az első szerep, ami megnyitotta előttem a Telemundo, és persze a nemzetközi ismertség kapuit. Abban az időben sokat beszéltek arról a szerepemről, szép emlékeket őrzök róla. Catherine és Carmen kiváló kollégák, most is remek kapcsolatot ápolok velük.” – nyilatkozta a szerepéről.

A Rios által alakított Albeiro azért is volt különleges, mert a beleszeretett barátnője édesanyjába is, akit Catherine Siachoque játszott el. Egy szerelmi kapcsolatban lévő korkülönbségről így vélekedett: „Úgy vélem a szerelem a lényeg, és nem a kor. Létezik ilyen szerelem, bárkivel megeshet, hogy idősebb nőbe szeret bele. A kor egyáltalán nem számít, szerintem a szerelem a legszebb dolog az életben, a szemek csillogása, a mentális egészség. Éljen a boldog, szerelemmel teli egészséges élet.” Később tett ugyan egy kitérőt a kolumbiai Dona Bella főszerepében, de végül maradt a Telemundo kötelékében, akik minden évben munkával látták el a fiatal színészt.

fabian rios sin senos no hay paraiso

Tavaly kapta meg a Magyarországon is sugárzott Corazón Valiente – Több, mint testőr főszerepét. „Ez egy csodálatos történet, és sokban különbözik a többitől, mert két nőről szól, akik különösen erős személyiségek. Azért is más, mint a többi, mert rengeteg akciójelenet és szenvedély van benne, meg persze dráma és humor is, és a helyszín is különbözik azoktól, amiket eddig megszokhattunk a Telemundótól. A karakter, akit játszom, egy igazi jófiú, bár nőcsábász és playboy is egy személyben. Imádja a nőket, de az emlékeiben örökké él az első szerelme, akivel egy idő múltán találkozik, és onnantól kezdve rengeteg boldog pillanatot élnek át együtt. Megfogalmazódik benne a gondolat, hogy folytassa-e az eddigi gondtalan és szórakozással teli életét, az életet, vagy átadja magát egy őszinte és komoly szerelemnek, amit a rég nem látott kedvesében talál meg újra.” – mesélte a színész.

fabian rios corazon valiente

Fabian Rios most sem unatkozik, a Telemundótól idén megkapta ugyanis a Dama y Obrero című telenovella főszerepét. Ebben a klasszikus alapokon nyugvó teleregényben Rios alakítja Tomas Villamayort, aki nem csak gazdag, hanem őrülten szerelmes a hősnőbe, Ignáciába (Ana Layevska), aki azonban a szegény származású Pedrót (José Luis Reséndez) szereti – Ignacia és Pedró boldogságának az útjában pedig leginkább Tomás áll.

Ami a magánéletét illeti, elárulta, hogy nem mindig viselkedett szentként, és bizony néha kihasználta az útjába kerülő lehetőségeket, erről ekképpen mesélt: „Volt egy időszak az életemben, kiélveztem a fiatalságomat, mint mindenki más. Élveztem az életet, amennyire lehetett. Nyilván nem csaltam meg senkit, de élveztem a szerelem adta örömöket. Azóta lenyugodtam, a karrieremre koncentrálok, a szerelemre. Most boldog vagyok. van egy lányom, Luciának hívják, és három éves. Ő életem szerelme. Nomád életet folytatunk, egyik helyről a másikra vándorlunk, de én mindig viszem magammal”. Mára azonban valóban lenyugodott, feleségül vette Yuli Ferreira kolumbiai színésznőt, akivel közösen nevelik Lucia nevű leányukat.

Dama y Obrero

3660 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Nagyon jó lett a cikk. Corazon valientébe nagyon jól játszott és Ximenával is megvolt köztük az összhang. Szalamandrába is játszott ott az egyik gonosz volt. Remélem mi is láthatjuk még valamelyik telenovellába.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here