Fabian Rios: „Kiélveztem a fiatalságomat”

1

A harminckét éves Fabian Rios a hazai telenovella rajongók előtt sem ismeretlen, láthattuk őt a Csajok szilikon, ez lesz a paradicsom főszerepében, nemrég pedig az RTL II-n futó a Több, mint testőr-ben, amiben szintén övé az egyik főbb karakter. Mégis, mit lehet tudni erről a jóképű kolumbiai macsóról?

Fabian Rios egy kis faluban nevelkedett, ahonnét már akkor kitűnt a jóképű arcával és atletikus termetével. Ezt felismervén hamar elment onnan, Bucaramanga városába költözött, ahol színész leckéket vett, és modellként helyezkedett el, a divatházak pedig kapkodtak a csinos fiúért. A modellkedés azonban csak egy állomás volt Fabian életében, aki végül a telenovellák világát választotta, a kifutók helyett.

Fabian Rios

Egy aprócska szerep után 2003-ban máris fő gonoszt alakított a The Authentic Rodrigo Leal-ban, egy évvel később pedig a Padres e Hijos főszerepe volt az övé. Az igazi ismertséget 2008-ban tapasztalta meg, amikor is kiválasztotta őt a Telemundo a Sin senos no hay paraiso, azaz a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom Albeirojára. „Az volt a leglobbanékonyabb karakter, amit eddig csináltam, úgy is mondhatnám, hogy az első szerelmem. Ez volt az első szerep, ami megnyitotta előttem a Telemundo, és persze a nemzetközi ismertség kapuit. Abban az időben sokat beszéltek arról a szerepemről, szép emlékeket őrzök róla. Catherine és Carmen kiváló kollégák, most is remek kapcsolatot ápolok velük.” – nyilatkozta a szerepéről.

A Rios által alakított Albeiro azért is volt különleges, mert a beleszeretett barátnője édesanyjába is, akit Catherine Siachoque játszott el. Egy szerelmi kapcsolatban lévő korkülönbségről így vélekedett: „Úgy vélem a szerelem a lényeg, és nem a kor. Létezik ilyen szerelem, bárkivel megeshet, hogy idősebb nőbe szeret bele. A kor egyáltalán nem számít, szerintem a szerelem a legszebb dolog az életben, a szemek csillogása, a mentális egészség. Éljen a boldog, szerelemmel teli egészséges élet.” Később tett ugyan egy kitérőt a kolumbiai Dona Bella főszerepében, de végül maradt a Telemundo kötelékében, akik minden évben munkával látták el a fiatal színészt.

fabian rios sin senos no hay paraiso

Tavaly kapta meg a Magyarországon is sugárzott Corazón Valiente – Több, mint testőr főszerepét. „Ez egy csodálatos történet, és sokban különbözik a többitől, mert két nőről szól, akik különösen erős személyiségek. Azért is más, mint a többi, mert rengeteg akciójelenet és szenvedély van benne, meg persze dráma és humor is, és a helyszín is különbözik azoktól, amiket eddig megszokhattunk a Telemundótól. A karakter, akit játszom, egy igazi jófiú, bár nőcsábász és playboy is egy személyben. Imádja a nőket, de az emlékeiben örökké él az első szerelme, akivel egy idő múltán találkozik, és onnantól kezdve rengeteg boldog pillanatot élnek át együtt. Megfogalmazódik benne a gondolat, hogy folytassa-e az eddigi gondtalan és szórakozással teli életét, az életet, vagy átadja magát egy őszinte és komoly szerelemnek, amit a rég nem látott kedvesében talál meg újra.” – mesélte a színész.

fabian rios corazon valiente

Fabian Rios most sem unatkozik, a Telemundótól idén megkapta ugyanis a Dama y Obrero című telenovella főszerepét. Ebben a klasszikus alapokon nyugvó teleregényben Rios alakítja Tomas Villamayort, aki nem csak gazdag, hanem őrülten szerelmes a hősnőbe, Ignáciába (Ana Layevska), aki azonban a szegény származású Pedrót (José Luis Reséndez) szereti – Ignacia és Pedró boldogságának az útjában pedig leginkább Tomás áll.

Ami a magánéletét illeti, elárulta, hogy nem mindig viselkedett szentként, és bizony néha kihasználta az útjába kerülő lehetőségeket, erről ekképpen mesélt: „Volt egy időszak az életemben, kiélveztem a fiatalságomat, mint mindenki más. Élveztem az életet, amennyire lehetett. Nyilván nem csaltam meg senkit, de élveztem a szerelem adta örömöket. Azóta lenyugodtam, a karrieremre koncentrálok, a szerelemre. Most boldog vagyok. van egy lányom, Luciának hívják, és három éves. Ő életem szerelme. Nomád életet folytatunk, egyik helyről a másikra vándorlunk, de én mindig viszem magammal”. Mára azonban valóban lenyugodott, feleségül vette Yuli Ferreira kolumbiai színésznőt, akivel közösen nevelik Lucia nevű leányukat.

Dama y Obrero

3207 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok
Share.1 hozzászólás

  1. Nagyon jó lett a cikk. Corazon valientébe nagyon jól játszott és Ximenával is megvolt köztük az összhang. Szalamandrába is játszott ott az egyik gonosz volt. Remélem mi is láthatjuk még valamelyik telenovellába.

Leave A Reply