Főoldal Érdekességek Ajánló A Búra alatt (Under the Dome) – Ősszel a Tv2 műsorán

A Búra alatt (Under the Dome) – Ősszel a Tv2 műsorán

5
Oszd meg!

2013 nyarának legsikeresebb sorozata volt a CBS által bemutatott Under the Dome c. sorozat, amiben egy különös, elpusztíthatatlannak tűnő búra zár el a külvilágtól egy kisvárost. A CBS csatornán rekord nézettséget ért el a széria, a kiemelten jó adatokat pedig azóta is tartja, ami nem is meglepő, ugyanis egész jó ez a sorozat – amit ugye Stephen King azonos című könyvéből készítettek. A regény Magyarországon is megjelent az Európa Kiadó jóvoltából.

a bura alatt tv2

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Tv2 vásárolta meg a sorozat hazai vetítési jogait, most azonban a premier időpontjára is sor került. Az első részt szeptember 11-én, szerdán mutatják be, első blikkre pedig rögtön két epizódot adnak le belőle. Ha a tv2 helyében lennék, akkor utána heti egy résszel lenne érdemes sugározni a sorozatot, és érdemes lenne felfuttatni A Búra alatt farvizén egy másik szériát. A gyors premier miatt mindenesetre pacsi a csatornának.

Ha valaki netán még nem látta volna a sorozatot, annak ajánlom, hogy ha feliratosan nem is, de szinkronnal mindenképp kezdjen neki. A pilot kifejezetten érdekes volt, akárcsak a folytatás. Aláírom, akadnak benne néhol balgaságok, és nem túl racionális dolgok, de mindent összevetve szerintem kellemes kikapcsolódást nyújthat akár az egész családnak.

under the dome tv2

2599 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

    • Ez várható volt. Mármint, odakerül egy búra, naná, hogy nem a kormány rakta oda, vagy valami őrült tudós. Valamilyen szintű természetfelettinek lennie kell. Vagy nem. Majd meglepődünk – vagy nem :)

  1. nekem is tetszik a sorozat, kíváncsi lennék mi van a tojásban, lehet valami ősdínó vagy őscsibe. :D annyi biztos, hogy valamilyen szintén “érző lény” a búra, vajon ki/mi rakta oda? (remélem nem földönkívüliek, mert akkor csalódott leszek).

  2. A nap híre! Azon kevés sorozatok egyike, amit felirattal követek, de megéri, mert mindig tudnak olyat mutatni, ami miatt nézni akarom tovább. Pedig elég gagyi sorozatról beszélünk, de valamilyen rejtélyes módon nézeti magát! Kíváncsi leszek Angie (Britt Robertson) magyar hangjára, mert azokat a hisztiket nehéz lesz visszaadni! :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here