Főoldal Hírek Új pasi Elenának? – Shaun Sipos a Vámpírnaplókban

Új pasi Elenának? – Shaun Sipos a Vámpírnaplókban

6
Oszd meg!

Shaun SiposA negyedik évad fényében nem nagyon vártam eddig a Vámpírnaplók folytatását, és így még szépen fejeztem ki magam. Most viszont úgy tűnik, hogy a kreátorok végre meglépnek valami érdekeset. Nemrég castingolta ugyanis a produkció Shaun Sipos-t (Melrose Place 2.0, Life UneXpected), méghozzá visszatérő karakterként. Aaront alakítja majd, egy olyan egyetemista fiút, aki a tragikus múltja elől menekül, és így Elenával kerül közelebbi kapcsolatba, ami az elején mély barátság, később pedig akár több is lehet.

Na ez az a pont, amikor azt mondom, hogy akár érdekes is lehet a főbb szerelmi rész. Delena vs. Stelena szálat már olyan módon kimerítették, hogy semmi újat nem tudnak már mutatni benne, viszont mindig is kíváncsi voltam arra, meg tudja-e dobogtatni Elena szívét egy ember. Jó, mostmár Elena is vámpír, így akár ismételhetik is a Stelena vonalat az első évadból, de mégis, Sipos szerepeltetése és annak az esélye, hogy az irritáló szerelmi háromszög elfelejtődhet, máris reménnyel tölt el – na majd pont emiatt fog fájni Julie Plec asszonyság tette, miként majd szépen eltolja ezt is.

A Vámpírnaplók ötödik évada október 3-án debütál az Egyesült Államokban, és aznap mutatkozik be a testvérsorozat, a The Originals is, ami Klaus és az ősi család New Orleansi kalandjait követi nyomon.

tvd s5

950 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Hát én most sem vagyok elragadtatva. a sorozat lassan kezdi megutáltatni magát velem.a 4.évad végére már szinte hánytam tőle..most ez az uj szereplő behozatala is..nem azért de eléggé stefan klónnak néz ki a srác… és ha elena dobbantja damont miatta akkor a delenások frászt kapnak hogy ezért huzták a delena szálat évekig?…… bár kinézem elenábol mert stefan miatt sem bánkoodott sokat máris damon alá feküdt..nekem már érdektelen ez a sorozat

 2. Én szeretem a színészt, sőt imádom, de már megint nem lesz boldogság Delena körül. Csak egy kis ideig lehetne…..komolyan, sosem tudni meg, hogy milyenek is lennének egymás mellett? Mondjuk így is úgy is nézni fogom a sorozatot a végéig, már csak azért is, mert elkezdtem, de nekem így is nagyon bejön, ahogy most van. :D

  • Na igen, a Delena fanok, rájuk nem gondoltam. Tény, hogy az ő idegrendszerüket megtépázhatja az, ha Elena máris más pasi alá fekszik :D Viszont, ismerve Plec asszonyságot, ez az Aaron dolog biztos nem fog sokáig tartani.

 3. ej…. Julie Plecbe én már nem bízok, így kétkedve fogadom. Na nem mintha annyira várnám a visszatérését a sorozatnak, de még nézem, mert nem sok erőm volt idén se kaszálni, csak akartam volna. -.-‘
  Remélem bejön a szerelmi 4szög, és utána nincs megállás az évadonként más pasival fekszek le/más nővel. Julie és a szappanopera. :D

 4. Hát igen, a Stelena fanok több (!!!) évadot kaptak, mi meg Delenát mindig csak reméltünk, reméltünk… és kaptunk pár részt össz-vissz XD ….

 5. Őszintén én örülök ,hogy behoznak egy normális embert bár félek az lesz majd a sorsa mint April – nek. Konkrétan olyan volt mintha nem is lett volna. Elena ás egy ember románca érdekes lenne és szerintem a karakter is megújulna. Plec mama helyében azt tenném,hogy Elena és Aron egymásra talál és csak jó barátok lesznek és a kapcsolatuk mélyebb lesz és akár csak az egyik félnél. Damon meg lehetne féltéken(érthető is,hogy miért). Véleményem szerint pedig üdítő lenne a TVD – ben ha Damon másra is féltékeny lenne nem csak Stefan – ra. És 3 -4 éven át küzdött a lányért és úgy állt hozzá , ahogy. Most pedig meg is kéne tartania. Csak egy félelmem van .hogy a drága Góré asszony egy Nesze neked fogdmeg jól semmi! szituációt csinál mind a Delena párkapcsolatból és mind Aron karakteréből :( Remélem nem fog valóra válni a félelmem.
  u.i. : Bocsi,hogy ilyen hosszú lett egy szösszenetnyit elragadott a hév. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here