Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Viasatos komédiák a Comedyn

Sajtóközlemény: Viasatos komédiák a Comedyn

4
Oszd meg!

Új tartalmakkal, sikeres sorozatokkal erősít ősszel a Comedy Central Extra! A felmérések szerint az ősz az egyik legaktívabb tévés hónap, ezt kihasználva a humorcsatorna olyan szitkomokat vesz fel a műsorára, mint a Férjek gyöngye, a Mindenki utálja Christ!, valamint az Egy kapcsolat szabályai.

ferjek_gyongye_2

A 2013 elején elindított Comedy Central Extra a Comedy Central karcosabb „kistestvére”, szeptembertől pedig páratlan humorhullámmal lepi el a nézőit. Az újdonságok mellett a Comedy Central Extra az amerikai vígjáték sorozatok legjavával kecsegtet továbbra is, eredeti nyelven élvezhető például a rövidgatyás zsarukról szóló Reno 911, az örök klasszikus South Park és A munka hősei.

Szeptemberben élvezheti a közönség a Férjek gyöngyét, ami 207 epizódjával és vendégsztárjaival az egyik legsikeresebb szitkom Amerikában. Az idétlen házaspárról, Dougról és Carrie-ről szóló folytatásos sztoriban olyan hírességek tűnnek fel, mint Ben Stiller és a teljes családja, valamint Adam Sandler, Kirstie Alley, Burt Reynolds és Jon Favreau.

mindenki_utalja_christ_1

Ugyancsak ősztől látható a Comedy Central Extra képernyőjén a Mindenki utálja Christ! A sorozat atyja, Chris Rock egyike a legnépszerűbb afro-amerikai komikusoknak. Az Emmy-díjas sztár nagy hatással volt az amerikai stand-up műfajára, 2005-ben pedig elkészítette tévésorozatát, ami a saját fiatalkorát dolgozza fel. A szókimondó humoráról ismert poéngyáros fanyar stílusban mutatja be a ’80-as évek brooklyni gettóját, ahol paranoid anyjával, istenített öccsével, munkamániás apjával és kényes húgával cseperedett fel. Az Amerikai Filmintézet a szériát 2007 legjobb tíz sorozata közé sorolta, azzal a magyarázattal, hogy Rock életszagú hangvételével a tengerentúli fiatalok életének olyan szegletét mutatja be, ami hiányzik a modern televíziózásból.

egy_kapcsolat_szabalyai_2_1

A CCX-re érkezik az Egy kapcsolat szabályai is. A sorozat a randizás, a házasság és a párkapcsolatok néha derűs, máskor borús oldalát mutatja meg, olyan szögből, amit eddig még soha nem láttunk! Egy friss házaspár, egy friss jegyespár és egy kiegyensúlyozott agglegény küzd a férfi-nő kapcsolatokkal, mind máshol tartanak az életükben – a baráti társaság kitárgyalja a fejleményeket, mi pedig élvezzük a tanulságokat.

Az amerikai humor merész, vágatlan, és minden cenzúrától mentes változatát hozza el a nézőknek a Comedy Central Extra. Mindez csak a kezdet, a Comedy Central Extra az év hátralevő részeiben újabb tartalmi fejlesztésekkel kívánja erősíteni magyarországi jelenlétét.

1496 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Én nem értem, miért nem tudnak valami újat behozni Magyarországra, minek ezek az ezerszer ismételt sz*rok.

    • Engem nem feltétlenül zavarna az ismétlés, ha emellett lenne premier tartalom – a Comedy Centralon viszont perpillanat semmi ilyen nincs.

  2. Tibi, engem sem zavarna ha lenne az ismétlések mellet premier, de én nem értem, hogy akarnak új kábelcsatornát indítani hogy nincs rajta egyetlen egy premier tartalom se, erre a csatornának a programjára 0 ft-ot költöttek mert simán átvették az anyacsatornáról(a Comedy Centralról) .

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here