Főoldal Oldal Blog Pörög az élet a Media Addict Facebook oldalán

Pörög az élet a Media Addict Facebook oldalán

0
Oszd meg!

Bizonyára észrevettétek, hogy már nincs annyi frissítés hétköznap, mint ahogy megszoktátok. Igen, sajnos már csak napi három poszt megírására van időm, hétvégén azonban jön a szokásos négyes adag. Viszont, a kevesebb olvasnivaló ellensúlyozására egyre aktívabb vagyok a Media Addict Facebook oldalán, továbbá ott írom ki leginkább azokat az újdonságokat, amik a bloggal kapcsolatosak.

media-addict-FB

Tehát, ha úgy érzed, hétköznap kevés a három frissítés, akkor nyugodtan szörfölj a Media Addict Facebook lapján, ahol gyakran bele is szólhattok abba, hogy mit szeretnétek a blogon látni. Íme, egy kis ízelítő az elmúlt napok Facebookos bejegyzéseiből.

¤ Szeretnétek, ha készítenék “sulis cuccokat”? Az óhajt itt lehet kifejezni (meg persze itteni hozzászólás formájában is).

¤ Blogajánló: egy halom érdekesség Maggie Stiefvaterről, a Shiver-trilógia szerzőjéről + Candice “The Selection” könyvkritikája + Jamie McGuire – Gyönyörű sorscsapás könyvkritika, aminek hatására valahogy el is ment a kedvem a regénytől.

¤ Vadiúj BTS-promóciós fotó Paul Wesley-ről (The Vampire Diaries)

¤ Visszatérő szerepet kapott Jessica Stroup (90210) és Cassie Scerbo (Make It Or Break It)

¤ Új X-Factor US harmadik évados plakát, amin Demi hátából nőtt ki Paulina Rubio keze :)

¤ Eszenyi Enikő színművésznő iszonyatosan lebőgött egy Ákos dal előadása közepette – avagy mégsem?

¤ Íme, McGalagony (Harry Potter) legjobb jelenete :)

¤ Harmadik évados trailer: Once Upon a Time & Revenge

¤ ByeAlex volt a felvidéki Sámánbuli sztárja

¤ Hazai leendő premierek: Cougar Town (harmadik évad – fem3) + Royal Pains (harmadik évad – tv2) + Suits (első évad – tv2)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here