Főoldal Multimédia Video Szécsi Böbe egy nagyon király dallal rukkolt elő

Szécsi Böbe egy nagyon király dallal rukkolt elő

3
Oszd meg!

Ha végigkövettétek a The Voice adásairól írt kritikáimat, akkor pontosan pontosan tudjátok azt, hogy egyik Szécsi lánytól sem voltam elájulva, így nem is vártam sokat a szóló karrierjükkel kapcsolatban. Szécsi Böbe azonban kőkeményen meglepett, a múlt héten debütált “A part” c. dalát (amit DiazMenthával ad elő) egyszerűen nem tudom megunni.

Nagyon dallamos, a videoklip is tök hangulatos, Böbe hangja pedig most igazán tetszik. Nem hittem volna, hogy ilyen jó meglepetést okoz majd bármelyik Szécsi lány, de tudjátok mit? Örülök neki. Szeretem az ilyen jó meglepetéseket – ezután kíváncsi leszek arra, hogy Saci mivel rukkol majd elő. Ó, mennyire szeretem, ha pozitívan csalódom egy előadóban :)

Ahogy látom, nektek is bejött “A part”, Böbe ugyanis jelenleg a második helyen áll – Pál Dénes után és Veres Mónika mellett,a The Voice legjobb debütáló dalait kereső versenyen.

Szecsi Bobe

3 Hozzászólások

  1. Tényleg jó klip. Én egy zenecsatornán se láttam még a klipet habár az utóbbi időbe kevesét nézzem ezeket az adókat.

  2. Ez nem is az ő hangja…jól fel van tuningolva. Az ő hangja sokkal nyersebb és egyedibb.
    (Ezzel nem azt mondom, hogy az élő hangja nem lenne jó, nekem nem tetszik, de nem ilyen, mint ebben a videóban…itt csak nyomai vannak.)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here