Főoldal Érdekességek Érdekességek William Levy új telenovellája Amerikában is megbukott

William Levy új telenovellája Amerikában is megbukott

6
Oszd meg!

Az Árva angyal, Kettős játszma és a Marichuy – A szerelem diadala főhőse, William Levy idén kezdte meg legújabb telenovellája, a La Tempestad forgatásait. A produkcióban dolgozók beszámolói szerint egyre több problémákat okoz a kubai macsó, aki a hírek szerint már a háta közepére sem kívánja a telenovellák forgatását, így rendre késik róluk, tiszteletlen a stábbal és így tovább.

A Dancing With The Stars-béli sikere után inkább az amerikai álom megvalósításában reménykedik. Kétségkívül jókor hozta meg ezt a döntést, ugyanis egyre nyilvánvalóbb az, hogy Levy népszerűsége korántsem akkora, amennyit a Televisa gyártó megfizet neki, lévén a La Tempestad zsinórban a harmadik telenovellája, ami Mexikóban nem hozza a várt nézettséget.

Nemrég az Egyesült Államok-béli Univisión csatornán is elstartolt a La Tempestad, de ott is nagyon rossz nézettséget produkál, így egyre valószínűbb, hogy az Univisión a Corazón Indomable c. Marimar feldolgozással helyettesíti majd. A sajtó viszont továbbra is odavan William (testéért), nemrég a People Espanol címlapján pózolt szépségkirálynő kolléganője, Ximena Navarrate oldalán. Íme, a fotók.

6 Hozzászólások

 1. “a La Tempestad zsinórban a harmadik telenovellája, ami Mexikóban nem hozza a várt nézettséget.”
  Nem csak a második? Én úgy tudom az Árva angyal és a Kettős játszma jó nézettséggel ment…

  • A Kettős játszma so-so adatokat hozott, de sokkal többet vártak volna el tőle. A Marichuy totál bukás, akárcsak a La Tempestad.

 2. A fickóról azt olvastam, szerepelni fog a 3. Éhezők Viadala filmben, bár ez még nem hivatalos sajtóközlemény formájában jelent meg, hanem ő maga kottyintotta el valahol.
  Vajon ez lenne neki az amerikai álom?

  • Kicsiben kell ám elkezdeni :) Egyébként igen, a legtöbb latin-amerikai telenovellasztárnak Hollywood az álom, van aki megpróbálja, van aki nem. Ricky Martinnak pl. sikerült, a ’90es évek közepén ő volt az egyik legnagyobb telenovellasztár.

   Ami Levyt illeti, az tény, hogy a Dancing után felfigyeltek rá, és kapott is volna ajánlatot, de a szerződése kötötte őt a telenovellához. Ha tényleg rendesen megtanul angolul, és nem fog nagyon durván öregedni, akkor van esélye szerintem.

 3. Én úgy tudom, hogy jól beszéli az angolt. Kamaszkora óta az USA-ban él, kivéve mikor forgat Mexikóban. Tévedek? A nejét hallottam angolul nyilatkozni, kifogástalan. Bár ő LA-ben született és ott is nőtt fel. Fusson be szívből kívánom neki, de a testére szüksége lesz. Más egyebe sincs, mint a külleme.

  • Majd nézz bele a Dancing With The Stars-ba, ott nagyon látszott, hogy rossz az angolja. Sokszor mintha nem értette volna, hogy mit beszélnek hozzá, néhol elég ciki volt :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here