Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemények: Az RTL Klub új műsorairól

Sajtóközlemények: Az RTL Klub új műsorairól

3
Oszd meg!

Az RTL Klub ősszel útjára indít egy vadonatúj műsort Sebestyén Balázs és Vadon János főszereplésével, emellett szeptember 7-től folytatódik az X-Faktor is. Akad még egy újdonság, szintén új formátummal rukkol elő a csatorna 2014 elején. A részletes információk a csatorna három sajtóközleményében olvashatóak.

Balazs - Vadon Jani

Az RTL Klub 2013-as őszi évadában új, merész, szórakoztató, esti showműsort indít Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal.

A két műsorvezető a Celeb vagyok, ments ki innen!, a Kalandra Fal! és négy, láthatatlanságban töltött év után ismét együtt dolgoznak új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi sikeréért.

Az október közepétől vasárnap esténként jelentkező, saját fejlesztésű show-ban Balázs és Jani mindent és mindenkit elővesz, aki nem elég Vundersőn vagy Zuperszexi!

your face

Új, hírességekkel, humorral fűszerezett zenés showműsort indít az RTL Klub 2014 tavaszán.
A Your Face Sounds Familiar az Endemol formátuma. A műsor 2011-ben mutatkozott be Spanyolországban, ahol azóta három szezon került képernyőre, továbbá 27 ország vette meg a sugárzási jogokat. Oroszországban ez a műsor az idei év legnézettebb szórakoztató showműsora, míg az egyesült államokbeli premiert az ABC idén őszre tervezi.

A zenei showműsor főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni. A Your Face Sounds Familiarben így bármi megtörténhet. Akár az is, hogy a hírességeknek egy sokkal idősebb, vagy épp sokkal fiatalabb, sőt, akár ellenkező nemű énekes bőrébe kell bújniuk, kihívást állítva ezzel maguk elé. Míg produkciójukkal a nézőknek számtalan megmosolyogtató, szívet melengető, felejthetetlen pillanatot szereznek.

Természetesen itt sem maradhat el az értékelés, melyet a zsűri pontszámokban fejez ki a produkciókat követően.

Az új, nagyszabású showműsort 2014 elején tekinthetik meg az RTL Klub nézői.

X Faktor Toth Gabi

Szeptember 7-én útjára indul a bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvendő zenés tehetségkutató, az X-Faktor 2013-as, negyedik évada.
Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük a megújult mentorgárdával. A mentori teendőket Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert valamint a 2012-es X-Faktor győztesének mentora, Geszti Péter látja el.
A két estés élő show műsorvezetői Lilu és Istenes Bence lesznek. Bár mindkettőjük évek óta vezet műsort az RTL Klubon, ez az első alkalom, hogy a páros együtt dolgozik.

„Bencével hamar megtaláltuk a közös hangot. Szerintem jól kiegészítjük egymást, hiszen még a humorunk is hasonló. Örülök, hogy vele vezethetek műsort, ráadásul az X-Faktort” –árulta el Lilu, akinek műsorvezető-társa, Istenes Bence is várja már a show kezdetét.

„Hatalmas öröm számomra, hogy az X-Faktorban műsorvezetőként bizonyíthatok. Az pedig külön öröm, hogy Liluval vezethetem a műsort, akivel mindig is egy húron pendültünk. Mindemellett pedig az After X-t is én vezetem, ahol minden kulisszatitokra, apró részletre fény derül majd. Ígérem, hogy a versenyzők és a mentorok is „vallani fognak”!” – tette hozzá Istenes Bence.

Természetesen idén is rengetegen szeretnének az elődök – Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő és a többi X-Faktor felfedezett – nyomdokaiba lépni, köztük zenekarok is, akik idén szintén bizonyíthatnak az X-Faktorban.

Hogy kikből válhatnak országszerte híres és elismert énekesek és kiben van meg az a bizonyos x-faktor, szeptember 7-én, 20:00-tól kiderül. Az X-Faktor kísérőműsora, az After X Istenes Bence vezetésével az RTLII-n lesz látható 22:00-tól.

Fotók: RTL Sajtóklub

2532 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Bezzeg a pll-ről semmi hír…miért az rtl vette meg?:'( Félek hogy hasonlóan fog járni mint a tvd, hogy beteszik valami lehetetlen időpontba, és azután néznek hogy miért ilyen alacsony a nézettség… Ezek közül pedig egyik sem valami szimpatikus, úgy tűnik most sem fogom nézni a csatornát :P

    • Szerintem a PLL arra a sorsra jut majd, mint a Gossip Girl és a One Tree Hill. Héba-hóba leadnak majd egy évadot, de ismételni fogják agyba-főve.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here