Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz: Melyik a legjobb The Voice-os debütáló dal?

Szavazz: Melyik a legjobb The Voice-os debütáló dal?

5
Oszd meg!

Annak ellenére, hogy a The Voice nem ért el kifejezett nézettségi sikereket a tv2 műsorán, nagyon sokan megszerettük, így természetesen lehetőséget adott a tehetségeknek a bizonyításra is. Sokan éltek is az újonnan jött ismertséggel, és előrukkoltak egy-egy új dallal, amivel aztán kisebb-nagyobb sikerrel ugyan, de körbaknizzák az országot. A kérdésem pedig az, hogy melyik a kedvenc dalotok a Voice hazai próbálkozóitól?

Bereks Oliver Gajer Balint

Feltettem egy kérdést, az ilyenekre általában válaszolni is szoktam, azonban most inkább hallgatok, és majd a szeptember elsején történő eredményhirdetéskor mondom el azt, hogy számomra ki a győztes. Egy biztos, meglepően jó a választék, szóval érdemes átnézni a listát voksolás előtt, mert néhányan nagy meglepetéseket okozhatnak, például Szécsi Böbe, akinek pont ma debütált “A part” c. dala. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a verseny Veres Mónika és Pál Dénes (a két közönség kedvenc) között dől-e majd el, vagy szóba jöhetnek a többiek is? Hm, kíváncsi leszek!

A dalokat debütálási sorrendben hoztam el, a címre kattintva bele is hallgathattok, illetve érdekességképp jeleztem, hogy ki mennyi meghallgatással bír a Youtube-on. Szavazni augusztus 31-ig lehet! Az viszont elképesztő, hogy Mohamed Fatima már két millió felett jár, igaz, volt rá hat hónapja és A dal c. műsor, ahol ugye befutott vele. Kíváncsi leszek ám, hogy kik lesznek a ti kedvenceitek, és bízom abban is, hogy mindenki kap legalább egy szavazatot.

Pal Denes Veres Monika

Mohamed Fatima – Nem baj | Január 19 óta 2 millió 36 ezer meghallgatás

Berkes Olivér – Első érintés | Május 23 óta 63 ezer meghallgatás

Agárdi Szilvia – A boldogságod megtalál | Június 12 óta 6 ezer meghallgatás

Pál Dénes – A széltől is óvsz | Június 24 óta 43 ezer meghallgatás

Henderson Dávid – 1000 Years | Július 02 óta 24 ezer meghallgatás

Gájer Bálint – Értem jött a nyár | Július 05 óta 13 ezer meghallgatás

Veres MóNIKA – Száz felvonás | Július 11 óta 58 ezer meghallgatás

Quan – I wipe awy the tears | Július 16 óta 3 ezer meghallgatás

 Schweitzer Dóri – Summer Night | Július 22 óta ~1 ezer meghallgatás

Szécsi Böbe ft. Diaz – A part | Augusztus 15 óta ~300 meghallgatás

——————————————————————————–

SZAVAZZ!

(Mindenki egy voksot adhat le, a szavazás augusztus 31-ig tart)

Melyik a legjobb The Voice döntős debütáló/új dala?

 • Pál Dénes - A széltől is óvsz (25%, 18 Votes)
 • Veres MóNIKA - Száz felvonás (15%, 11 Votes)
 • Szécsi Böbe ft. Diaz - A part (15%, 11 Votes)
 • Mohamed Fatima - Nem baj (13%, 9 Votes)
 • Henderson Dávid - 1000 Years (11%, 8 Votes)
 • Berkes Olivér - Első érintés (11%, 8 Votes)
 • Gájer Bálint - Értem jött a nyár (4%, 3 Votes)
 • Agárdi Szilvia - A boldogságod megtalál (3%, 2 Votes)
 • Schweitzer Dóri - Summer Night (3%, 2 Votes)
 • Quan - I wipe awy the tears (0%, 0 Votes)

Total Voters: 72

Loading ... Loading ...

Fotók: Tv2 Sajtószoba

5 Hozzászólások

 1. Én emlékszem nem igazán voltam nagy rajongója a műsornak annak ellenére, hogy volt három olyan előadó, akiknek az előadását szívesen néztem, hallgattam. Kár, hogy most csak egyre lehet szavazni ;) kíváncsi vagyok, hogy neked melyik tetszik a legjobban, de vannak tippjeim ;) Sajnos Schweitzer Dóri dalát nem ismerem, és nem találom sehol, és a bejegyzésbeli linket se hozza be nekem. (Tibi, majd megnézed, hogy neked működik e a link?) Mintha nem akarná, hogy megnézzem. xD
  Amúgy a Voice sikeresebb lenne szerintem, ha több időt adnának a nézőknek, hogy megismerjék a versenyzőket. Sok előadót azért felejtettem el a műsorból mert hamar kipotyogtak. Sokan jutnak be az élő Show-ba és sokan esnek ki egyszerre. Pedig aztán emlékszem arra a karácsonyi reklámra, és akkor azt mondtam, hogy itt nagy sztárok fognak születni. http://www.youtube.com/watch?v=UAypXLcwkng

  • Hát, az én kedvencem eléggé lemaradt (Száz felvonás), de totál érthető, ha nektek más tetszik, mint nekem :) A Dóri link tényleg nem működött, köszi, hogy szóltál, így javítottam is.

   Ezt a kritikát pedig sokan megfogalmazták már, valóban nagyon gyorsan potyogtak ki az emberkék. A tv2-nél voltak olyan megnyilvánulások, hogy változtatni fognak emiatt a szabályokon, vagyis, bevetik azokat a módosításokat, amiket az angolok már megcsináltak (ott is lassabban esnek ki).

 2. Na akkor én is elárulom, nekem is Veress Mónika dala tetszik a legjobban :P Arra szavaztam én is. A linket pedig köszönöm, bár Dóri dala nem hatott meg annyira :) Amúgy Veress Mónika volt az egyik kedvencem az egész műsorból, meg hát Pál Dénes, bár az ő első saját dala, nem igazán hatott meg engem.

 3. Fatima dalát imádom, nagyon tetszik a ritmusa. Henderson Dávid dalát is megszerettem, mindennap meghallgatom. Böbe dalát itt először láttam a Media-Addicton ma már az a kedvenc zeném, naponta többször hallgatom, telefonomra is már rátettem. :)
  Nagyon különleges és egyedi hangja van Böbének, az ember elsőre felismeri. Úgyhogy én Böbére szavaztam.
  Amúgy nekem is gyors volt a Voice tempója, mármint a kiesések, így nem nagyon maradnak meg az emberben a nevek. Hiába voltak a Voiceban jobb énekesek, mint az X-faktorban, az utóbbi műsornak sokkal jobb volt a felépítése, örülök ha változtatnak majd rajta. :)

 4. Csak most keveredtem ide. Az igazság az, hogy ezek a szavazósdik sosem adnak reális eredményt , és nem csak azért mert az emberek ízlése különböző, hanem , hanem vannak klikkek aki annyira sztárolják kedvencüket, hogy az már kiakasztóan nevetséges. Szervezkednek órákat töltenek azzal, hogy szavazókat gyűjtsenek, vetélkednek naponta ki hányszor nyomta le a számot a youtube -n , hogy kedvencüket előbbre juttassák / ez megy pl a Pál Dénes oldalán is :) / ezért aztán szerintem ezek az eredmények eléggé falsak nem gondolod? Na persze a milliós meghallgatási számokkal már nem lehet vitatkozni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here