Manolo Cardona és Yael Groblas a “Reign”-ben

  0
  Oszd meg!

  Két új színészt igazolt a CW őszi újonca, a Reign. Egyikük Manolo Cardona, aki elsősorban a telenovellák világából lehet ismerős, a Marina főszerepében itthon is meghódította a nézők szívét. Cardona egy ideje az Államokban is próbálkozik karriert építeni, a Covert Affairs pár részében például már megfordult. A színész a Reignben egy érdekes karaktert kapott: egy portugál herceget, Tomast alakítja majd, aki nagy játékos, és látszólag akár ártalmatlannak is tűnhet, de igazából szadista és erkölcstelen lélek.

  Manolo Cardona Reign

  Habár a The Selectiont másodjára sem rendelték be, de az izraeli származásó Yael Grobglas színésznőben fantáziát látott a The CW, így megkaphatta a Reignben Olívia, egy olasz nemes hölgy szerepét, aki Maria (Adelide Kane) ellenfeleként a jóképű Francis hercegre (Toby Regbo) pályázik majd.

  A The CW várva-várt történelmi drámája Stuart Mária, a “skótok királynőjének” életén alapul, és a politikai, szexuális intrikákat igyekszik majd bemutatni a francia udvarban. Az első részt 2013 október 17-én sugározzák az Egyesült Államokban.

  Yael Groblas Reign

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here