Főoldal Hírek Költségcsökkentéssel folytatódhat az X-Factor USA

Költségcsökkentéssel folytatódhat az X-Factor USA

4
Oszd meg!

A FOX berendelte ugyan az X-Faktor USA harmadik évadát, de jelentősen faragniuk kellett a költségekből. L.A. Reid, és a tavaly tizenöt millió dollárt kaszáló Britney Spears idén már nem lesznek mentorok, a helyükre pedig érkezett a jóval “olcsóbb” Kelly Rowland, és a mexikói élő legenda, Paulina Rubio.

amerikai x faktor

A költségek minimalizálása más módon is tetten érhető, a fődíjat ugyanis 5 millió dollárról 1 millióra csökkentették. További változások az új évadban, hogy ezúttal nem lesz sem mentorok háza, sem boot camp, hanem egy közbülső körben/döntőben redukálják majd le az embereik számát négyre a mentorok. Utóbbira vélhetően azért volt szükség, mert sok lett volna a kültéri forgatás a mentorok házát illetően, és egyszerűbb illetve időigényesebb egy stúdióban elintézni a kiválasztást.

A harmadik évad 2013 szeptember 11-én debütál a FOX csatornán, ezúttal már csak Mario Lopez lesz a műsorvezetője, a már említett Kelly Rowland és Paulina Rubio mellett pedig Demi Lovato, és az X-Faktor kreátor Simon Cowell is visszatér Ami engem illet, költségcsökkentés ide vagy oda, biztos nézője leszek, elsősorban Demi miatt. És ti?

amerikai x faktor harmadik evad

4 Hozzászólások

  1. A képen és a videók alapján nagyon jó évad lesz, vagyis remélem. Mindeképpen nézni fogom, bár érettségi év következik ahogy időm engedi. Legfőképpen én is Demi miatt :)

    • A promók alapján szerintem is jó lesz. Úgyis a tehetség a lények és a mentorok reakciói, nem pedig a díszlet vagy a csilivili villák mutogatása :D

  2. Demi és Simon miatt nézős mindenképp, tavaly is néztem. Viszont én nagyon sajnálom, hogy nincs boot camp és judge’s house : ( : ( …

  3. Tuti hogy nézni fogom. A magyar változatát nem fogom nézni,de csak a mentorok miatt és amentorok közül is csak Tóth Gabi miatt,mert szerintem nincs tehetsége a csajnak,akkor miért ő keresi másban a tehetséget.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here