Berendeltek a csatornák – Hat új sorozat folytatódhat!

  5
  Oszd meg!

  – Múlt héten a Lifetime bejelentette, hogy a Devious Maids megkapta a jól megérdemelt második évadát. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy a berendelés hány epizódra szól, de vélhetően bevetik a tizenöt epizódos formulát, mint a The Client List esetében.

  devious maids

  – Az ABC Family is jókedvében volt, ezért a sok kasza után végre pozitív híreket osztottak meg a rajongókkal. Kibővítették ugyanis a The Fosters és a Twisted első évados berendelését, így januárban mindkét széria visszatérhet a képernyőre. Megkapta a harmadik évadát a Switched at Birth, így tényleg van okunk az örömre. A  Switched at Birth 22, a Twisted és a The Fosters pedig 10 epizódos folytatást kapott.

  JAKE T. AUSTIN, DAVID LAMBERT, CIERRA RAMIREZ, MAIA MITCHELL

  – Már az első rész remek adatai után egyértelmű volt, de a CBS inkább kivárta pár epizód nézettségének a számait, mielőtt döntött volna. Igen, folytatódni fog az Under the Dome is a második évadával, ráadásul tizenhárom epizódban, méghozzá jövő nyáron. A 2×01 forgatókönyvét Stephen King, a sorozat alapjául szolgáló könyvek szerzője fogja megírni.

  under the dome season 1

  – Azonban a komédia-rajongók se szomorkodjanak, hiszen nekik is van mit ünnepelni: érkezik ugyanis az Awkward negyedik évada! A Deadline nemrég jelentette be ugyanis, hogy az új showrunnerek, Chris Alberghini és Mike Chessler lehetőséget kapnak az új évad elkészítésére is. Az Awkard harmadik évadának a második fele 2013 októberében debütál.

  awkward season 3

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here