Főoldal Hírek Variál a tv2: lekerül a műsorről az “Amit a szív diktál”

Variál a tv2: lekerül a műsorről az “Amit a szív diktál”

30
Oszd meg!

A nyár botrányosan gyenge nézettségei után a tv2 már sokadjára variál a műsorrendjével, ezúttal pedig a telenovella rajongókkal szúr ki, de alaposan. Augusztus 12-től ugyanis lekerül a déli Csoda Manhattanben (Una maid en Manhattan) ismétlése, ráadásul az Amit a szív diktál (Porque el amor manda) is lekerül a műsorról. Utóbbi telenovellából a 110. epizódot még augusztus 9-én, pénteken leadják, de a folytatás időpontja kérdéses. Az Amit a szív diktál összesen 181 részes, ergó bőven lenne még sugároznia belőle a csatornának.

Amit a sziv diktal

A tv2 már évek óta rosszul bánik a telenovella rajongókkal, legutóbb a már emlegetett Csoda Manhattanben volt az, aminek se szó, se beszéd befejezték a vetítését, mielőtt a teleregény véget ért volna. Az Amit a szív diktál esetében van arra esély, hogy átkerüljön a SuperTv2-re, és ott befejeződjön, de őszintén szólva erre nem sok esélyt látok.

Íme, e-képpen alakul a tv2 műsorrendje augusztus 12-től – kíváncsi vagyok, hogy így mennyivel lesz több nézője. Ahogy látjátok, a premier tartalom a tv2 műsorán tulajdonképpen ismeretlen fogalom – azt pedig halkan jegyzem meg, hogy a csatornán csupán egyetlenegy premier sorozat látható, a Grimm második évada. Reméljük ősztől jobb lesz majd a helyzet, azonban azon érdemes elgondolkodni a nézőknek, hogy akarnak-e még egyáltalán a tv2-n telenovellát látni, hiszen a mellékelt ábra is mutatja, az utóbbi időszakban sosem ért a végére egyikkel sem.

Hétköznap:
12:00 – Az élet iskolája (Carrossel) /PREMIER/

13:00 – Monk, a flúgos nyomozó 5. évad /ismétlés/
14:00 – Tények Délután
15:00 – Született Feleségek 8. évad /ismétlés/
16:00 – Csapdába csalva /ismétlés/
17:00 – Veled is megtörténhet /ismétlés/
18:00 – Tények
19:10 – Családi Titkok /Ismétlés/
20:15 – Aktív
20:30 – Hal a tortán /ismétlés/

Hétfő:
21:35 – NCIS 8. évad /ismétlés/
22:35 – NCIS: Los angeles 4. évad /ismétlés/
23:35 – Én is menyasszony vagyok /ismétlés/
00:05 – Összeesküvés (The Event) 1. évad /ismétlés/

Kedd:
21:35 – FILM
23:35 – Esküdt ellenségek: Los Angeles 1. évad  /ismétlés/

Szerda:
21:35 – FILM
23:50 – Ringer – A vér kötelez 1. évad  /ismétlés/

Csütörtök:
21:35 – FILM
23:45 – Grimm 2. évad /PREMIER/

Péntek:
21:35 – FILM
23:35 – Luxusdoki (Royal Pains) 2. évad  /ismétlés/

Szombat:
13:00 – Doktorok (L.A. Doctors) 1. évad /ismétlés/
14:00 – Xena 5. évad  /ismétlés/
15:00 – A férjem védelmében 2. évad /ismétlés/
16:00 – Luxusdoki 2. évad /ismétlés/
17:00 – Sas Kabaré /ismétlés/
18:00 – Tények
19:00 – Aktív Extra
19:30 – FILM
21:25 – FILM
23:40 – FILM

Vasárnap:
13:10 – Kiválasztott, az amerikai látnok (Early Edition) 4. évad /ismétlés/
14:10 – Békétlen békítő (Fairly Legal) 1. évad /ismétlés/
15:10 – Sue Thomas F.B.I. 1. évad /ismétlés/
16:10 – FILM
18:00 – Tények
19:00 – Napló
20:00 – FILM
22:15 – FILM

Amit a sziv diktal - Fernando Colunga

30 Hozzászólások

 1. Én az Árva Angyal volt,az utolsó telenovella amit néztem a tv2-őn. Egyszerűen nem merek elkezdeni telenovellát a tv2-őn hiszen félő hogy nem fejezik be.Egyénként az Amit a szív diktál esetében felháborító,már én nem nézek semmilyen sorozatot azon a csatornán.Több mint 100részt levetítenek aztán félbe hagyják,hát nem hiszem el hogy azt a maradék részt nem voltak képesek levetíteni,legfeljebb korábbi időpontban de vetítsék le ha már elkezdték.Nem csoda hogy botrányos a nézettsége ha így bánnak a sorozatokkal és hétről hétre alakítják át a műsorrendet,soha nem az megy ami a tv újságban van,nem csoda hogy tévénéző már nem kapcsolnak rá.Hát Kiss Péternek ősze kéne szednie magát,mert ha ez így folytatottig búcsúshat az állom állásától.

 2. Hát ez hihetetlen, fel háborító, vérlázító amit a Tv2 megenged magának a nézőkkel szemben. Így hát kérek mindenkit aki csak tud írjon erre az e-mail címre: kozonsegszolgalat@tv2.hu. Világosítsuk fel őket, hogy amit csinálnak egy ideje az már több mint tarthatatlan. Kérjük, hogy ne vegyék le az Amit a szív diktál című telenovellát. Köszönöm.

 3. Én nem nagyon nézem az ilyeneket, de ez azért már tényleg durva. Az NCIS, amit szoktam nézni, de már elég gáz, hogy ahogy elkezdődik a nyár benyomják az előző évadokat. A Luxusdokiból is láttam egy csomó részt, de mikor nem vetítették tovább, akkor felhagytam vele – most kutatok a letöltések után. Nehéz már megbízni a Tv2-ben, az biztos :/

  • Az NCIS – NCIS: Los Angeles az egyetlen sorozatuk jelenleg, amit normálisan vetítenek. Csupán fél évados a lemaradás az amerikai vetítéshez képest, ez igazán semmiség.

 4. Én már írtam egy e-mailt, és igyekeztem nem túl durva lenni,mert ez már tényleg pofátlanság.

  Az Élet iskoláját is átpakolták délelőttre, akkor ezt miért nem tudják, midenre van megoldás, akkor ne tegyék főműsoridőbe. Gondolom majd elkezdik előlröl ismételni pár hónap múlva. :S

  Fura, hogy már augusztusban struktúrát változtatnak, azt gondoltam, hogy majd ősszel lesz csak változás…

 5. Nem is értem, miért vagytok ennyire felháborodva azon, hogy újabb telenovella tűnik el a semmibe, ezt kb. 3 éve már így csinálják. Annak idején az Elbűvölő szerelem, az Elisa nyomában, a Csoda Manhattanben és nemrég a Szerelmes Anna is lekerült a képernyőről a gyenge nézettség miatt. Idő kérdése volt, mikor áll be a sorba az Amit a szív diktál is.

  Sajnálom azokat, akik állandó nézői voltak a sorozatnak. A TV2 ezzel azt hiszem, végleg leírta magát az összes telenovella-rajongónál, ezek után azt kérném, hogy egyetlenegy telenovellát se vásároljanak meg.

  Nem csoda amúgy, hogy ennyire borzasztóan pocsék a csatorna nézettsége, a tartalom 70%-a ismétlésekből áll, szerintem a Született feleségek ismétlésére sem lesznek többen kíváncsiak, mint Az ének iskolájára.

  (Nem kötekedésből egyébként, de a Csoda Manhattanben ismétlését már hetek óta abba hagyták, helyette az Asztro Show megy kb. 11.40-ig utána korábban elkezdik a Monkot.)

  • Azért vannak felháborodva az emberek, mert szerették és nézték a sorozatot, így rosszul esik nekik az, hogy a kétharmadánál egyszerűen eltüntetik. Szerintem ez jogos reakció, mármint, a csalódottság.

 6. Na e aztán tényleg felháborító! Én mindenesetre nem fogom hagyni, hogy ezt csinálják. Lassacskán minden nézőt elveszítenek. Mindent a nézettségre alapoznak. Megcsinálják körülbelül ezt ötször (amit szerintem megvolt), a kevés nézettség miatt leveszik, körlbelül legyen az 200-250 ezer néző, ötször sikerül ennyi nézőt, vagyis 1 millió nézőt. De sokkal többel csináltak ilyet. Ezt csinálták a Csoda Manhattanben-el is, a Hazugságok gyűrűjében-el még rosszabbat, Gyilkossági helyszín és a többi. Én írni fogok, közlöm velük azt, hogy így el fognak pártolni a nézők maguk mellől. Ez nem megoldás, hogy folyamatosan leveszik a sorozatokat a képernyőről, mert nem nézett.

 7. A Családi Titkok sem premier… Már jó ideje csak ismétlések mennek :-( Én már több mint 1éve búcsút intettem a Tv2nek :-)

 8. Az új török sorozatot is két rész után kidobták a kukába. Nem jut eszembe a címe, olyan béna címet kapott. A hazugságok gyűrűjében? A Szulejmán-nal egy időben adták volna, mindösszesen egyszer volt műsoron. Botrány.

 9. Valaki csináljon már valamit! A Született feleségek egy kalap szr, mondja meg vki a tv2-nek! Senki nem kiváncsi rá, mi az Amit a szív diktált akarjuk végignézni! Meg lehetne keresni az illetékest, aki miatt ez van!

 10. Felháborító magatartást produkál a TV2. Még nem emlékszem, ilyen esetre más csatornánál, hogy egy sorozat vetítését csak úgy hipp-hopp, egy napról a másikra megszüntették vna. Én személy szerint az első résztől nézem Az amit a szív diktál című sorozatot és teljesen felháborít, hogy hétfőtől nem nézhetem.
  A csatornák szégyene a TV2. Biztos vagyok abban, hogy szép lassan minden néző el fog pártolni tőlük és ezt csakis saját maguknak köszönhetik.

 11. Ez vérlázító, de komolyan!!! Én tegnap tudtam meg, de egyszerűen el sem akartam hinni! Amit a Tv2 csinál, az egyszerűen botrány!
  Ez a kedvenc sorozatom és nagyon sajnálom, hogy nem egy másik csatorna kezdte el vetíteni, mert, akkor talán be is fejezték volna…
  Pont a legizgalmasabb 70 rész lenne még hátra és akkor ezt meg merik csinálni!!! Én írtam már a Tv2-nek is, szerintem tegyétek minél többen és a lentebb megadott petíciót is írjátok alá!!!

 12. Lassan, már egy sorozatot sem lehet végignézni. Esetleg ha átteszik a másik csatornára Amit a szív diktál akkor nem tudjuk megnézni,mivel nálunk nincs ez a adó. A nézőket sajnálom akinek szintén a kedvence volt. A született feleségek már nagyon unalmas…

 13. A tv2 egy nagy 0. Egyre rosszabb lesz. Ez azért már felháborító! Mennyivel jobb az ,,Élet iskolája,, vagy a ,,Veled is megtörténhet,, pl?!. Plusz az állandó ismétlések , 2009nél megállt a világ, azóta rengeteg új film is készült. Persze nincs pénz rá,csak erre a sok értelmetlen hülyeségre!! NA meg a reklámok……. ! 45 perces sorozatba kell 2 reklám ami együtt kb 15 perc.miért is ne! Legjobb lenne ha megszűnne a TV 2 végleg!! Az RTL vegye meg tőlük a sorozatot, ezerszer többet ér az az adó. :(

 14. Régen TV 2 rajongó voltam, de ezek már semmit sem érnek. Lehúzhatják magukat azon a bizonyos helyen!!

  • én tudom miért irta ezt vagy sokk sokk reklám vagy .musor variálás .mert igen énnis észre vetem hogy mindig más idő pontba tesszik a filmeket .
   de szerintem a tévésektőll nem jo őtlett .

 15. hát mindig megvariálják a musorokat a tévé 2 őn .de miért .
  jobb volt mikor 16 óra 00 kor volt délután a film .remélem vissza tesszik majd a réggi időponjárra .mert ugy sokkan nemtudják nézni a filmett .
  a mostanni időponra most ezzért nemtudják nézni .sokkan szeretik a filmett meg énnis .

 16. miért nem lehetne megint délután a film akkor mindenki nézné .
  ha délután lenne megint a film .
  remélem majd vissza tesszik délutánra a filmett .
  akkor tőbben néznék ha délután lenne megint amit sziv diktáll film .
  hüjeségnek tartom hogy variálják a tv 2 musorait .

 17. szerintem mindig variálnak a tv musoron .már fáraszto már roszull esik hogy végig egy ember nemtudja megnézni a kedvencs filmeitt
  mert mindig változtatnak a tévé musoron .mindig .szerintem ezt mások is unják .
  hogy megváltoztatják a film időponját .az ami a helyén van azt kellene megszünteni
  azt a musort .amit sziv diktáll maradna a film végéig .az jollene a réggi időponba lenne .csak mindig ezzen az addon variálnak musort .

 18. szerintem sokkan őrülnének ha réggi időponjábba lenne amit sziv diktáll film .
  délután .hát nemtudok .én irásaim allá is irhat bárki .
  kiváncsi lennék rá hogy jonnak tarják mások amit ide irok .

 19. Teljessen egyettertek!csak azt nem tudom hogy hol tudnam. Tovabb nezni az amit a sziv diktal cimu sorozatot.Mert mar kerestem mindenhol de ha valaki tud valami tippet az irjom.Koszonomcsak a 142. Teszig ban fent.Krrlcs csak a s

 20. Igazatok van.En mar nezem az elejetol kezdve es 142.reszig jutottam el egy honlapon neztem idajig de mar egy jo ideje nem ragtqk fell ujj reszeket.Kerlek adjatok valami tippet hogy hol tudnam tovabb nezni.Koszonom!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here