Főoldal Érdekességek Bulvár AnnaLynne McCord vallomása – Írta: Gera Eszter

AnnaLynne McCord vallomása – Írta: Gera Eszter

2
Oszd meg!

AnnaLynne McCord, a 90210 sztárja, hatalmas szerepet tölt be a Somaly Mam alapítvány életében. A szervezet célja, hogy véget vessen a modern kori rabszolgaságnak és emberkereskedelemnek. AnnaLynne minden karácsonykor Kambodzsába utazik, hogy a fiatal áldozatokkal töltsön egy kis időt, 2012 szeptember 22-én pedig a Life is Love nevű esemény házigazdája volt Los Angelesben, és elárulta, egyszer ő is nemi erőszak áldozata volt.

AnnaLynne McCord

Érezte már magát bárki meggyalázva? Szexuális zaklatás áldozatának? Történt már valakivel, hogy nem védekezett, mert úgy érezte nincs hozzá joga?” – kérdezte a huszonöt éves színésznő a tömeget, ahol ott voltak a 90210 sztárjai, Shenae Grimes, Jessica Stroup, Matt Lanter, Justin Deeley és Ryan Eggold. „Én tudom milyen érzés” – tette hozzá McCord.
Bár a színpadon nem részletezte a történteket, az esemény után a Us Weekly-nek elmesélte személyes történetét: „Hasonló élményem van, mint amin ezek a lányok akár hússzor átesnek egy éjszaka alatt. Velem egyszer történt meg, egy olyan emberrel, akit ismertem, és nagyon különös dolog, mikor azt érzed, nincs hangod, nem tudsz nemet mondani. Nem volt támadás, semmi ilyesmi, egyszerűen csak nem volt hangom. Nem tudtam, hogyan szóljak, ’Ezt nem akarom. Kérlek, ne tedd ezt velem.’”

ANNALYNNE McCORD at Hope...Pass It On Gala

McCord így folytatta a történetet, „Nagyon furcsa helyzet volt, mikor a saját otthonomban, rendkívüli módon visszaéltek a vendégszeretetemmel. Akkor nem volt hangom, de már van, és most másokért használom. Már ki tudom mondani, kihasználtak, nem szégyellem, nem érzem, hogy megérdemeltem volna, és végre tiszta a lelkiismeretem.”

Sokakat inspirált a bátorsága, különösen színésztársát, Grimes-t, aki azt írta a Twitteren, „Nagyon büszke vagyok a testvéremre, @iamannalynnemcc-ra, a kemény munkájáért a Somaly Mam alapítványnál. Lenyűgöző az elkötelezettsége.” A szép színésznő pedig megpróbálja feldolgozni azt, ami vele történt, és minden követ megmozgat azért, hogy ez másokkal ne essék meg.

Írta: Gera Eszter

ANNALYNNE McCORD at Somaly Mam Foundation's Gala

2 Hozzászólások

  1. Oh, durva, szegény, még durvább, hogy ezt ugye 90210-ben is el kellett játszania… bár nem tudom, ez előtte, vagy utána lehetett-e…

    • Előtte történt, mert rémlik, hogy McCord nyilatkozott a harmadik évad környékén, hogy érzelmi szempontból megterhelő volt számára a forgatás. Szegényke :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here