Radics Gigi, Oroszlán Szonja és Wolf Kati karitatív kampány mellé álltak

  4
  Oszd meg!

  Egy vadonatúj kezdeményezés élére állt három hazai sztár. Wolf Kati, Oroszlán Szonja és Radics Gigi a szív élharcosai lettek, akik az egészséges életmód, valamint a szív-és érrendszeri megbetegedések ellen küzdenek. A három díva a kampány élén egy közös dalt is előadott, ami a Szív dala címet viseli. A dívák nyilatkoztak is a kampányról, az alábbiakban azt is elolvashatjátok, a cikk végén pedig megtaláljátok a dal videoklipjét is. A szervezet hivatalos oldala ezen a linken érhető el.

  Radics-Gigi

  RADICS GIGI: “Nagyon megtisztelő számomra az, hogy tizenhét évesen egy ilyen kampány részese lehetek. Azért is vállaltam el ezt a felkérést, mert hét évesen hetven kiló voltam. Akkor már komoly vérnyomásbéli gondokkal küzdöttem. Akkor a szüleimmel eldöntöttük, hogy mindenképp kell ezzel kezdeni valamit. A stresszt általában úgy vezetem le, hogy énekel. Először is, agyban dől el minden. Tehát, ha az ember eldönti azt, hogy ő most le akar fogyni, és változtatni szeretne, hogy egészségesebben éljen, akkor az szerintem menni is fog. Életmódváltást kell tenni, ami nem könnyű, de biztos, hogy jobb lesz, ha sikerül megtenni ezeket a lépéseket”

  Wolf-Kati

  WOLF KATI: “Amióta bekerültem a kampányba, nagyon sok adatot kaptam arról, hogy ez tényszerűen miképp néz ki. Azt gondoltam, hogy sokakat érint mindenféle szív és érrendszeri betegség. Nem mozgunk sokat, nagyon egészségtelenül étkezik a magyar, de a nőknek több, mint a felét ez a betegség viszi el, nos, az megdöbbentő adat. Valószínűleg ez egy olyan betegség, ami ellen sokat lehetne tenni. Ahogy élünk, ahogy mozgunk, ahogyan eszünk. Már egy öt-hat kiló is érződik, ha az lemegy, az ember máris másképp érzi. A szíved máris érzi. Ez egy hosszadalmas folyamat, ma csak öt percet sétálsz, holnap már tizet. Az egész életminőséget nagyon sokban lehet javítani. A legfontosabb, hogy sose lehet azt mondani, hogy késő. Amíg dobog, addig sosem késő.”

  Oroszlan-Szonja

  OROSZLÁN SZONJA: “Azért lettem az egyik élharcosa a Pirosban a nőkért kampánynak, mert akkor szeretek egy kampány mellé állni, amikor olyan ügyet képvisel, amiben nagyon hiszek. Szívből csak egy van, és ha azzal valami probléma van, akkor minden mással is lesz. Csak és kizárólag akkor tudunk hosszú és teljes életet élni, ha teszünk is érte. Edzeni kell, hogy a szív sokáig bírja. Azt hinné az ember, hogy a nők többet foglalkoznak az egészségükkel, de lehet, hogy nem. Azért vagyunk mi itt, hogy szóljunk nekik, egy kicsit szedjék össze magukat”

  A sziv dala - Radics Gigi - Wolf Kati - Oroszlan Szonja

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here