Egy férfi a legmenőbb orosz női modell

  8
  Oszd meg!

  Hihetetlen de igaz: az egyik legmenőbb orosz modell, Stas Fedyanin bizony egy tizenhét éves srác! A fiú vékony, magas és nagyon nőies, a hosszú haja és a különleges arca pedig kifejezetten alkalmassá teszi őt női modellnek, a képei legalábbis erről árulkodnak – szinte rá sem lehet jönni arra, hogy ő bizony egy férfi. Fedyanin pedig napjainkban az egyik legkeresettebb orosz “női” modell lett, hiszen a modellügynökségek sorra kapkodnak érte, Európa, Amerika és Japán is felfigyelt már rá, és rengeteg üzleti ajánlatot kap.

  Stas Fedyanin 02

  Ami a magánéletét illeti, Stas elárulta, hogy nehéz az élete Oroszországban, mint női modell. Már sokan felismerik az utcán, emiatt pedig negatív beszólásokat kap. Ráadásul, a legtöbben azt hiszik, hogy meleg, pedig erről szó sincs, a srác civilben ugyanis heteroszexuális, és jelenleg is komoly barátnője van. Fedyanin szerint kifejezetten negatív az orosz közhangulat a különlegesebb kinézetű emberek számára, és ez alól a melegek sem kívételek, akikkel az orosz kormány mostanában kifejezetten cudarul bánik. Éppen emiatt a modell már azt tervezi, hogy külföldön folytassa a karrierjét.

  Ami a fotókat illeti, kerestem  párat, és mint írtam, szerintem rá sem lehet jönni arra, hogy Stas Fedyanin egy férfi lenne. Ti mit gondoltok?

  Stas Fedyanin 01

  Stas Fedyanin 04

  Stas Fedyanin 03

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here