Főoldal Érdekességek Bulvár Egy férfi a legmenőbb orosz női modell

Egy férfi a legmenőbb orosz női modell

8
Oszd meg!

Hihetetlen de igaz: az egyik legmenőbb orosz modell, Stas Fedyanin bizony egy tizenhét éves srác! A fiú vékony, magas és nagyon nőies, a hosszú haja és a különleges arca pedig kifejezetten alkalmassá teszi őt női modellnek, a képei legalábbis erről árulkodnak – szinte rá sem lehet jönni arra, hogy ő bizony egy férfi. Fedyanin pedig napjainkban az egyik legkeresettebb orosz “női” modell lett, hiszen a modellügynökségek sorra kapkodnak érte, Európa, Amerika és Japán is felfigyelt már rá, és rengeteg üzleti ajánlatot kap.

Stas Fedyanin 02

Ami a magánéletét illeti, Stas elárulta, hogy nehéz az élete Oroszországban, mint női modell. Már sokan felismerik az utcán, emiatt pedig negatív beszólásokat kap. Ráadásul, a legtöbben azt hiszik, hogy meleg, pedig erről szó sincs, a srác civilben ugyanis heteroszexuális, és jelenleg is komoly barátnője van. Fedyanin szerint kifejezetten negatív az orosz közhangulat a különlegesebb kinézetű emberek számára, és ez alól a melegek sem kívételek, akikkel az orosz kormány mostanában kifejezetten cudarul bánik. Éppen emiatt a modell már azt tervezi, hogy külföldön folytassa a karrierjét.

Ami a fotókat illeti, kerestem  párat, és mint írtam, szerintem rá sem lehet jönni arra, hogy Stas Fedyanin egy férfi lenne. Ti mit gondoltok?

Stas Fedyanin 01

Stas Fedyanin 04

Stas Fedyanin 03

8 Hozzászólások

  1. Nem tudom sajnálni őt az az igazság. Tudna tenni ellene, hogy ne legyen ennyire feminin a kinézete de gondolom elég pénzt keres ezzel ahhoz hogy rátegyen erre a női kinézetre minél jobban.
    Ha csak a képeket nézem egészen az utolsóig azt mondanám hogy csaj..
    Nekem ez így fura kicsit..de hát ő tudja ez az ő élete…

  2. Ha sokáig nézed az arcát rá lehet jönni, hogy fiú. Oké, hogy lányos arca van, de azért van benne jó pár fiús vonás. Első benyomásra nekem is az volt a gondoltaom, hogy lány egész az utolsóig… (:

  3. Nekem inkább ő egy fiús lány, mintsem lányos fiú : D mm lányra jobban hasonlít sztem, kicsit férfias vonásokkal. Amúgy meg ha külföldin is jól keres, akkor eleve minek maradjon Oroszországban, füssön be karriert külföldön.

    • Passz, talán nem olyan egyszerű más országba költöznie, plusz még kiskorú. Idővel gondolom úgyis emigrál majd :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here