Főoldal Hírek Egyre jobb a Devious Maids nézettsége

Egyre jobb a Devious Maids nézettsége

7
Oszd meg!

A nyár egyik legnagyobb sikersorozata lett a Devious Maids, ami nagy meglepetés, hiszen a kezdetben simán kaszaszinten volt a sorozat, elsősorban a gyenge adatok miatt a 18-49es korosztályban. A széria azonban folyamatos növekedést produkált, a vasárnapi epizód pedig sorozatcsúcsot hozott minden tekintetben. Külön fontos kiemelni azt is, hogy vasárnap a kábelsorozatok közül csak a True Blood, és egy tizeddel a Dexter friss része előzte meg, de mindkettő stabil közönséggel rendelkező, évek óta megbízhatóan teljesítő sorozat. Nézzétek csak, itt a Devious Maids eddigi hat epizódjának a nézettsége mindkét korosztályból. Ezek ismeretében garantált a második évad.

1×01 – Pilot – 1.98 millió (18-49: 0.7)
1×02 – Setting the Table – 2.06 millió (18-49: 0.6)
1×03 – Wiping Away the Past – 2.5 millió (18-49: 0.9)
1×04 – Making Your Bed – 2.2 millió (18-49: 0.8)
1×05 – Taking Out the Trash – 2.7 millió (18-49: 1.0)
1×06 – Walking the Dog – 2.88 millió (18-49: 1.1)

Személy szerint nagyon örülök ezeknek a kiváló számoknak, hiszen hat rész után bátran kimondhatom, a Devious Maids a nyár legjobb sorozata – legalábbis, a számomra. Oké, a Teen Wolf szorosan ott dübörög a háta mögött, de ettől függetlenül nekem még mindig a Devious Maids az etalon. Az, amit Marc Cherry művel, hát valami frenetikus. Ezerrel árad belőle a Született Feleségek feeling, de már megtalálta a saját hangját is, ergó még véletlenül sem egy klónról beszélünk. A rejtély szálat egyre jobban építgetik, a karakterek szó szerint élnek, ami tök jó dolog. Az igazat megvallva semmi rosszat nem tudok elmondani a sorozatról – még egy félmondatnyi hibát sem találok benne. Aki ismeri a blogot az tudja, nálam ez nagyon ritka. No, ennyire király a Devious Maids – szó szerint hibátlan.

Devious Maids season 2

7 Hozzászólások

  1. Nagyon bírom én is, remélem nem kaszálják el rögtön, az elmúlt 2 évben mindent, amit szerettem elkaszáltak :s

  2. Fúúú én is imádom a sorozatot!! annyira jó! féltem h ez a született feleségekre hajazó sorozat nem kéne, hiszen úgyis csak vmi utánzat…de IMÁDOM! mindig van vmi fordulat! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here