Főoldal Oldal Blog A gyilkos áldozat: Fülszöveg & Ideális Olvasó

A gyilkos áldozat: Fülszöveg & Ideális Olvasó

4
Oszd meg!

Ahogy pár hete írtam, az Aranymosáson fülszöveget és ideális olvasót lehetett írni A gyilkos áldozathoz is. Tegnap eljött az “én” napom, és kikerültek az általatok beküldött fülszövegek, illetve az ideális olvasók is. Hadd mondjam el mennyire örülök a sok megfejtésnek Köszönöm! Nagyon jó volt látni, hogy mennyien beletrafáltatok a történetbe, ami tök jó, hiszen egyelőre csak az első négy fejezet elérhető.

Eme link végén az én ideális olvasóm, illetve az általam vázolt fülszöveg is olvasható. Előbbinél picit mellétrafáltam, leginkább a kornál, de üsse kavics, ennyi tévedés belefér :) A fülszövegem viszont nem kommentálom, bízom benne, hogy megteszitek majd ti. Íme:

Iskolai lövöldözés Magyarországon!?!
Na ne!

Petra szegény családba született. Minden vágya a nyomorból való kitörés. A szárnyaitól azonban megfosztották őt az osztálytársai, akik pokollá teszik az életét. Petra kétségbeesett és bosszúra szomjazik, a megoldást pedig a nagyapja régi fegyverének a képében találja meg.

Dávid hiába gazdag, attól még boldogtalan. A másságát még úgy-ahogy képes elfogadni, de az új srác, Krisz érkezése kizökkenti őt a hétköznapok megszokott rutinjából. Olyan játszma kezdődik meg kettejük között, aminek olybá tűnik nem lehet nyertese.

Petra és Dávid csak a barátságukba kapaszkodva menekülhetnének meg az egyre közeledő tragédiák elől. Vajon elég erősek lesznek hozzá?

Bízom abban, hogy sokatok kíváncsiságát felkeltette már A gyilkos áldozat. Pár hete megírtam, de elismétlem, hogy hála Nektek, megnyertem a közönségszavazást, így e-könyvként mindenképp megjelenteti majd a Könyvmolyképző Kiadó a regényt, a papír kiadás később dől el, de javarészt az olvasói akaraton (és gondolom az e-könyv fogyásán) múlik majd. Akárhogy is, már győztesnek érzem magam, leginkább azért, mert rengeteget tanulhatok majd a szerkesztés során. Egyelőre tehát ezek a legfrissebb hírek, de amint lesz valami “életbevágó”, megosztom veletek, addig is javítgatom a helyesírási és stilisztikai hibákat a regényben, mielőtt látná a szerkesztő :)

Belinda - A gyilkos aldozat

4 Hozzászólások

 1. Nagyon jó ez a fülszöveg. Most felkeltette az érdeklődésemet:)) Még egy olvasója lesz a könyvnek az biztos! :))

 2. Nagyon jók a fülszövegek, viszont a beszélő nevek közül a tiéd a legjobb, meg maximum még a Vörös Szonja (utalva gondolom a Vörös pöttyös könyvekre).
  Csak kérlek, azt a “Na ne!”-t azt töröld ki, mert agyoncsapja az egészet!
  Amúgy nekem az első 2 link nem működik!

  • Tényleg elrontottam a két linket – köszi a jelzést, javítottam is :)

   Nem ez lesz a végleges fülszöveg, ezek csak az én gondolataim. A Na Ne viszont valóban túlzás lehet :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here