Főoldal Érdekességek Bulvár Sweet Brown – Milliomos lett az amerikai mém

Sweet Brown – Milliomos lett az amerikai mém

5
Oszd meg!

Sok mindenre mondhatjuk azt, hogy “amerikai csoda”, de ami Sweet Brownnal történt, az kétségkívül az – avagy csupán isteni igazságszolgáltatás? Miután az asszony háza leégett, adott egy interjút az egyik tévének, ami valahogy így hangzik magyarul:

Szal, felébredtem, mert rohadt szomjas voltam – aztán azt hittem, valaki grillezik a szobában. Mondom, Jézus szíve, tűz van! Se cipőt, se semmit nem volt időm felkapni, mégis füstmérgezést kaptam és azóta hörghurutom van. Kinek van erre ideje?! *

Nyilatkozatot adni tehát nem volt kedve, de mennyire jól járt azzal, hogy megtette. Brown annyira megihlette az internet népét, hogy a nyilatkozatából dalt és remixet készítettek, amihez egy jópofa videoklipet is kreáltak, ami már átlépte a negyvenkét milliós megtekintést is. Sweet Brown ezzel nem csak meme, hanem milliomos is lett. A videó kikerülése után például beperelte az Apple egyik műsorát, akik a videóját engedély nélkül használták fel, amivel nyert is tizenöt millió dollárt. Az asszony a hirtelen jött népszerűséget remekül ki is használja, például reklámokban szerepel, és nagyon úgy fest, hogy kapni fog egy saját reality showt is – mindezt egyetlen nyilatkozat miatt. Amerikai csoda? Hát, valahogy úgy – a dalt viszont nagyon szeretem :)

* az idézetet a SzuperBlog.Hu weboldalról származik.

12866 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

    • Neked meg a magyar nyelvhez nem sok közöd van. Esetleg így: “Ennek a magyar fordításNAK nem sok köze van az eredetihez.” Persze az eszedet tudod játszani.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here