Főoldal Érdekességek Bulvár Breaking: Justin Bieber leköpte a rajongóit!

Breaking: Justin Bieber leköpte a rajongóit!

6
Oszd meg!

Az utóbbi hetekben sorra alakultak ki Justin Bieber körül a kisebb-nagyobb botrányok, az énekes azonban nemrég nagyon messzire ment. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Bieber szeret köpködni, nemrég például egy DJ-t talált szembe, de most a saját rajongóit támadta le. Igen, jól olvassátok: turnéjának egyik állomásán néhány rajongó várta a szálloda előtt az énekest, aki egy jól irányzott köpéssel köszöntötte őket, majd “hőstette” után a haverjaival fotózkodott. Üröm az örömben, hogy elvileg egy rajongóját sem találta el a nyálbomba.

Az eset felett személy szerint még mindig nem tértem észhez, hiszen ilyen fokú pofátlanságot ritkán tapasztalni a zeneiparban. Azt, ha valaki a saját rajongóit köpi le, nos, úgy érzem lehetetlen alulmúlni… Bieberrel kapcsolatban pedig tökre sajnálom azt, hogy pont most vadult be, hiszen a legutóbbi nagylemezést még a kétkedők is pozitívan fogadták…. Ti mit gondoltok az esetről?

3040 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Felháborító! Azt olvastam, hogy egy rajongó lány azt nyilatkozta, hogy minden csaj örülne annak, ha Justin akár csak le is köpné… hát ha nekik ez öröm…
  Bieber ismét letette a névjegyét. Úgy tűnik, emberileg ennyire képes…

  • Hehe na ezzel alul lehetne múlni a köpködést. Mondjuk nagyon röhögnék ha tényleg lekaksizná valamelyik fant :D

   • óó LOL :D ez most fájt, jááj.
    Nem volt szép ez tény és való, de amilyen kommentek voltak starity-n is, hogy “felnyalná” meg stb. , lehet Justin is ezt próbálta ki vajon mi lesz. :D Azért a kaksit neee, ha lehet.
    Komolyan némelyik rajongót kezeltetni kellene, oké hogy szereti az adott énekest/színészt, de azért legyen ennek határa is.

    • Egyre perverzebbek lesznek a fiatal lányok. A kedvencem, amikor a 1D értelmiségi rajongói 18+-os fanfictiont írnak, amiben úgy egész részletesen leírják, hogy a kedvenc bandatagjuk hogyan dugja meg őket. Arról nem is beszélve, hogy erre kereslet is van, az egyik ilyen blogot többen olvasták naponta, mint a Media Addict-ot. A Justin Bieber fanok ugyan ezt a szintet képviselik, bár egy fokkal talán értelmesebbek. Meg Justin mellett szól, hogy az ő dalai nem egy sablonra épülnek, mint khm.. egyeseké :)

     • Höhö, láttam párat és nagyon részletesek. Banyek, tizenöt évesen részletesebben leírják, mint ahogy én tenném tíz évvel idősebben :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here