Főoldal Hírek The Carrie Diaries: Megtalálták a fiatal Samanthát

The Carrie Diaries: Megtalálták a fiatal Samanthát

2
Oszd meg!

A héten a The CW leleplezte, hogy a The Carrie Diaries várva-várt második évadában ki alakítja majd Samantha karakterét. Nyár elején felröppentek olyan pletykák, miszerint a fanfavorit karaktert AnnyLynne McCord, a 90210 Naomija kaparinthatja meg, a kreátorok azonban egy nem túl ismert színésznő mellett döntöttek. Lindsey Gort tavaly a Vegas c. széria egyik részében tűnt fel, de nem tudhat maga mögött sok gyakorlatot, ennek ellenére sikerült lenyűgöznie a kreátorokat: “Lindsey Gort besétált a szobába és uralta a karaktert. Vicces volt és szexi egy fuvallatnyi sebezhetőséggel. Lindsey egy izgalmas választás a fiatal Samantha Jones eljátszására” – nyilatkozta Amy Harris, executive producer. Nemrég megjelent az első kép, a fiatal Samantháról, íme:

Samantha Jones - Lindsey Gort - The Carrie Diaries

A Szex és New York rajongók máris elkezdtek morgolódni, lévén a mozifilmből egyértelműen kiderül, Samantha volt az utolsó, aki csatlakozott a nagy négyeshez. A The Carrie Diaries azonban a két ifjúsági előzmény-regényt követi, így a Carrie Naplója és a Nyár és New York történéseit veszi figyelembe. Utóbbiban Carrie és Samantha együtt laknak egy ideig, majd Carrie megismeri Mirandát, és csak a regény végén Charlotte-ot, vélhetően a sorozat is ebbe az irányba orientálódik majd. A két regényt egyébként ajánlom elolvasásra is, mert nagyon jó lett, éppen ezért jövőhéten írok is kritikát mindkettőről külön-külön.

Egy tehát biztos, a Kim Catrall által legendává vált Samantha Jones visszatér a képernyőre, egy fiatalabb, némileg ártatlanabb formában. A kérdés csupán annyi, hogy Lindsey Gort elboldogul-e majd a karakterrel, és elfogadják-e majd őt a rajongók. Ahogy pár napja írtam Facebookon, AnnaLynne volt az, akinek drukkoltam, és akire szerintem nagyon passzolt a karakter, de úgy döntöttem, megbízom a kreátorok döntésében. És ti?

Samantha Jones - Kim Catrall

2 Hozzászólások

  1. Külsőre jó a lányka, kíváncsi vagyok, hogy alakít majd. Jó, hogy már előbb jön a premier és nem kell januárig várni. AnnaLynne kicsit idősebb lett volna a szerephez nem? A többiek azért jóval fiatalabbnak néznek ki mellette (vagyis azok is, azt hiszem : D ….). Pontosan nem tudom, de ránézésre igen.

    • AnnaLynne még csak 26 éves, szóval korban szerintem nem gáz. Mármint, a regényben Samantha már felnőtt nő akinek karrierje van, ergó ha a huszas évei közepén jár, szerintem az nem gáz :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here