Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Vámpírnaplók: Steven R. McQueen a leghelyesebb

Vámpírnaplók: Steven R. McQueen a leghelyesebb

11
Oszd meg!

Oké, most már hivatalosan is leírom: szerintem a Vámpírnaplókban Steven R. McQueen a leghelyesebb pasi. Az elmúlt években a Jeremyt alakító színész egyre inkább felnőtt, az arcvonásai egyre markánsabbak, és a konditerem sem ártott meg neki. Elismerem, Paul Wesley, Ian Somerhalder vagy Joseph Morgan sem rossz pasik, de az én véleményem szerint Steven viszi a pálmát.

Ti mit gondoltok? Próbállak ám meggyőzni titeket, éppen ezért hoztam nektek pár –  igencsak előnyös, – képet Stevenről :)

© Copyright 2012 CorbisCorporation

5079 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

  1. Neked is? Mert nekem is! Számomra ő az abszolút ideál! A tuti pasi! A 10/10-es! Imádom, egyszerűen megőrülök érte, és most azonnal hozzámennék feleségül! ♥ ♥ ♥

  2. Nekem Ian örök kedvenc, de Steven is nagyon jól néz ki és a korral egyre jobb lesz, most is már, de a későbbiekben is :)

  3. Valóban kikupálódott a srác! Kíváncsi vagyok, hogy mi történik vele a TVD 5. évadában. :)
    De nálam Joseph viszi a pálmát, az akcentusával le tud venni a lábamról. :)

  4. Nekem még mindig Ian a leghelyesebb. Meg Joseph is nagyon jó pasi, de arasznyival még is Ian győz nállam. A másik leghelyesebb pasi a sorozatban pedig az Daniel Giles. Steven nekem valahogy nem nagyon jőn be, de nekem mindig is az idősebb pasik(30-as) jönnek be. :)

  5. Nálam Daniel Gillies a befutó…. :) Kenterbe veri az összes többit a sorozatból!
    (Na jó, még Joseph Morgan is elmegy, de a többiek…. hát őket inkább hagyjuk.)

  6. A legelső perctől kezdve ő a kedvencem! Barna haj, barna szem nálam nyerő párosítás, plusz ezzel a kisfiús, de ugyanakkor macsós arc. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here