Főoldal Hírek Szeptember 26-án tér vissza a Glee ötödik évada

Szeptember 26-án tér vissza a Glee ötödik évada

0
Oszd meg!

Ryan Murphy, a Glee kreátora elárulta a legfrissebb híreket a sorozattal kapcsolatban, egyben pedig cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, miszerint csak Novemberben tér vissza a széria.

Glee finchel 2

A Glee ötödik évada szeptember 26-án startol majd, méghozzá kettő olyan epizóddal, aminek az előkészületeit már korábban megkezdték. Beatles tematika lesz, vélhetően a zenekar legkedveltebb dalainak a feldolgozásával. Cory Monteith halálát azonban Finn sem élheti túl, az ötödik évad harmadik része pedig Finn halálával foglalkozik majd, illetve annak a következményeivel. Murphy elárulta azt is, hogy Finn távollétével nem fognak foglalkozni az első két részben: “Utalnunk kellett volna rá tavasszal az évad végi epizódokban, de nem tettük meg. Most írjuk a harmadik epizódot, ami Finn halálával foglalkozik. Elhiheted, nagyon nehéz megírni ezt a részt, ami tisztelegni fog Cory emléke előtt, így nagyon oda kell figyelnünk, hogy senki se keserű szájízzel álljon fel a tévé elől. Aztán ki tudja, hogyan lesz tovább. Talán várunk a forgatással. Meg kell látnunk, hogyan érzi magát mindenki…” – írja a Glee.Hu

Az interjúból kiderül az is, hogy Lea Michele nem hagyja abba a munkát. “Ian Brennan és én beszéltünk Leával, kérve hogy ő mit szeretne. Minden lehetséges opciót felvázoltunk előtte, ő nagyon ragaszkodott ehhez a verzióhoz. Úgy gondolta, hogy azzal tesszük a legjobbat a színészeknek és a stábnak, hogy inkább hamarabb forogjanak újra a kamerák (mint később), mert a késleltetéssel csúszna mindenki kifizetése is, és gondolni kell a stábtagok családjára is” – mondta Ryan Murphy Érdemes elolvasni a teljes interjút a Glee.Hu weboldalon, ugyanis rengeteg információ kiderül belőle a folytatást illetően.

Glee season 5 - 01

Glee season 5 - 02

Glee season 5 - 03

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here