Főoldal Multimédia Video Natália Kelly – Face The Day videoklip

Natália Kelly – Face The Day videoklip

1
Oszd meg!

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon a kedvenc dalom a Natália Kelly által előadott “Shine” volt, amit egyszerűen imádtam. Az osztrák lány kiesett az elődöntőn, ennek ellenére sokan megszerették őt, hazájában pedig igencsak népszerű amióta megnyerte a The Voice tehetségkutató műsort.

Natalia Kelly

Natália Kelly nemrég új dallal és videoklippel jelentkezett, ami a Face The Day (Nézz szembe a nappal) címet viseli. A videoklip afféle útinapló, ami nagy vonalakban bemutatja Kelly karrierjét és életének a nyilvános részét, kezdve a tehetségkutató megnyerésén át a Malmői Eurovíziós Dalfesztiválig. A klip nagyon jópofa, és tényleg olyan, mint egy útinapló, aminek a megtekintése azok számára is érdekes lehet, akik kíváncsiak egy fiatal lány karrierjének kissebb-nagyobb állomásaira. Azt pedig mondanom sem kell, hogy a Shine – és most a Face the Day – miatt hivatalosan is Natália Kelly rajongóvá váltam :)

Natalia Kelly - Face the Day

1146 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Az Eurovizión ő is a kedvencem volt és sajnáltam hogy nem jutott be a döntőbe. A klip nagyon jó lett. Kíváncsian várom a további dalokat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here