Teen Beach Movie: Garrett Clayton az “új” Zac Efron?

  14
  Oszd meg!

  Tegnap este debütált az amerikai Disney csatornán a Teen Beach Movie c. film, aminek az egyik főszerepét a jóképű Garrett Clayton játszotta el. A külföldi sajtó máris Zac Efron utódjának kiáltotta ki a színészt, amit Clayton egyáltalán nem is bán. “Már nekem is eszembe jutott” – nyilatkozta Garrett, majd hozzáfűzte – “Azt hiszem azért, mert olyan jól produkálta magát, abban a tekintetben, hogy a Disney-től való elválása után minden olyan jó úton haladt a számára. Azt hiszem szerencsés lennék, ha a karrierem bármely részében versenyre kelhetnék az övével“.

  Garrett Clayton vs Zac Efron

  Ha meg szeretnél tudni pár titkot Garrettről, akkor a legjobb helyen jársz, íme, öt érdekesség:

  1. Nagy állatbarát:Két kutyánk van otthon, Michiganban. Az egyikük egy labrador, Junior a másik kutya huszky fajta, a neve Eli” – mondta Garrett, aki Dearbornban, Michiganban születetett, és ott is nőtt fel.

  2. Van egy terráriuma:Apukám segítségével megcsináltuk. Ő és a bátyám mindig odavoltunk a horgászásért és a friss, sós vízi akváriumnak köszönhetően tudtunk is hol. Azt hiszem a magam módján részt vettem ebben. Ez volt a robbanás!

  Garrett Clayton

  3. A különleges szeme:Vicces, hogy ez szóba került, ugyanis sokan gratulálnak a szemeimhez. Általában ez az első dolog, amit az emberek észrevesznek rajtam” – mondta Clayton, akinek az egyik szeme kék, a másik viszont zöld színű. Elmondta, hogy az anyai oldaláról származik ez a különlegessége, ráadásul megosztotta azt is, hogy az édesanyjával szokott horrorfilmeket nézni.

  4. Az első csók nyolc évesen:A legjobb barátommal, Jessicával történt meg. Nagyon közel álltunk egymáshoz addig a napig. A családjaink már azelőtt barátkoztak, hogy mi megszülettünk volna. Ó, ez nem kínos egyáltalán

  Garrett Clayton 02

  5. Titkolja, hogy mennyi idős: “Nem beszélek arról, hogy hány éves vagyok, mert ez néha hatással lehet arra, hogy milyen szerepeket kaphatok meg Hollywoodban” – nyilatkozta a Glamoholic Magazin júniusi számában. – “Nem hiszem, hogy ez egy szükséges információ lenne. Úgy érzem én vagyok a karakter és a színész. Az emberek nem a koromra összpontosítanak, hanem a szerepre, amit játszom. De a születésnapom Március 19-én van“.

  Akárhogy is, ha elárulja a korát ha nem, az tény, hogy Garrett Clayton egyre ismertebb lesz, és máris rengeteg rajongót tudhat a magáénak, ami a Teen Beach Movie után rohamtempóban növekedni fog. A Disney csatorna sem fogja elengedni a srác kezét, így az is könnyen előfordulhat, hogy igaza van a külföldi sajtónak: akár Clayton is lehet Efron utódja. Ti hogy látjátok? Megvan benne az, ami Zacben?

  Garrett Clayton shirtless

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here