Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Teen Wolf 3×07 – Currents

Teen Wolf 3×07 – Currents

8
Oszd meg!

Egyre jobban beindult a Teen Wolf harmadik évada, az újabb részek pedig már simán hozzák azt a színvonalat, amit korábban produkált a sorozat. Mondtam én, hogy csak építkeztek az elején, de sikerült egy olyan alapot létrehozniuk, amin már tudják mozgatni a szálakat. Merész kockáztatás volt ez amúgy Jeff Davistől, mert valljuk be, az évad eleje nem volt felettébb izgalmas, bezzeg a mostani részek!

Eddig kérdéseket tettek fel, most viszont sorra érkeznek a válaszok, legalábbis, néhány. Nem szokásom ennyi képpel telepakolni egy kritikát sem, de basszus, olyan fejeket vágott Lydia, Cora és Stiles miközben Lydia természet feletti erejét próbálták kitalálni, hogy valami hihetetlen. A vicces képek alatt spoileresen folytatom.

bscap0035 bscap0074 bscap0076 bscap0082 bscap0091

Szóval, Lydia. Úgy tűnik nem derült ki mitől természetfeletti, de volt ám egy apróbb utalás, miszerint Danny az, aki tudhatja a választ, persze, ezzel utalhatnak a zsenialitására is. Egyre jobban izgatja amúgy a fantáziámat az, hogy micsoda is Lydia :) Scott kapcsán viszont végre jött a válasz, amit naná, hogy a néger doki tudott. Utóbbi amúgy már irritál, mert mindent tud, de semmit nem mond el, az ilyet nem csípem. Most viszont kiderült, hogy Scott egy száz évenként megszülető Igaz Alfa, aki nem gyilkolással vagy erő elvétellel válik erőssé, hanem erénnyel. Hm, érdekes fejlemény, és ez meg is magyarázza, hogy a vak fószer miért “tart” tőle, de ettől függetlenül gyorsnak érzem ezt a fejleményt, mert az első két évadban még csak jelei sem voltak ennek – vagy csak én voltam figyelmetlen? Akárhogy is, végre, jönnek a válaszok szépen sorjában.

Scott true alfa

Ami az epizód többi vonulatát illeti, izgalmas volt, pörgött ezerrel és egész sok szál, nem csak egy-kettő, aminek kifejezetten örülök. Annak viszont már kevésbé, hogy az alfa csapat kábé minden részben életveszélyesen megfenyegeti Derekék bandáját, verekszenek aztán elhúznak a jobb féltekén. Oké, Boyd meghalt (rohadtul nem fog hiányozni), de azért örülnék, ha nem játszanák el minden részben ugyanazt. Az áramos trükk viszont tetszett, ráadásul még egy misztikum képbe került, ergó mi lesz a vérfarkasokkal holdfogyatkozáskor. Hm, nekem ez eszembe se jutott.

Scott and Allison

A szerelmi szálak is pörögtek ezerrel. Scott és Allison mindig is cukik voltak együtt, összezárva a szekrényben azonban még inkább azok voltak. Jót nevettem ám, amikor szegény Scottnak ágaskodott az, aminek talán nem illett volna :) Nagy közöttük a kémia, remélem mielőbb összehozzák őket ismét. Danny és Ethan, hm, együtt voltak, de mit csinálhattak? Nem bánnám, ha még többet kapnék belőlük, de a Lydia & Aiden szál folytatása is érdekelne. Szegény tanárnőt is sajnáltam, úgy sikoltozott Derek után. Sikítás ide vagy oda, elég higgadtan viseli ezt az egész természetfeletti cuccot, ráadásul hirtelen csöppent bele, hm, talán titkol valamit? Nem lennék meglepve.

twins

Értékelés: 10/10
Nem érzem soknak, szerintem ez a rész simán megérdemli a maximális értékelést. Kaptunk jó pár kérdésre választ, igaz, fel is tettek párat, de emellett úgy érzem egy szórakoztató és látványos epizóddal leptek meg. Az, amikor Scott próbálta áttörni a kőris-gátat például egész jó CGI-vel volt elkészítve, plusz a Scott vs. Vak Pasi harc kivitelezése is nagyon tetszett. Ó, mikor lesz már jövőhét? Nézném tovább!

Ethan and Danny teen wolf

2751 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Teljesen egyetértek :))) ez a rész eszméletlen jó volt :D imádtam,mikor Lydia nem érzett semmit (csak hideget) :D Azt hittem Jackson nélkül nincs értelme a sorozatnak,de tévedtem. :) Bár Colton azért hiányzik:)

 2. Sejtettem, hogy Boydot veszítjük el, de a szereplők közül jelenleg ő volt az egyetlen feláldozható figura, nem sok vizet kavart.
  Lydiával kapcsolatban az érdekelne a leginkább, hogy miért rajzolgat állandóan fákat… Tuti van valami jelentősége.
  A tanárnőnek szerintem is lehet valami titka. Bár aranyosak Derekkel, de nekem fáj a szívem egy Dydia páros után, úgyhogy még reménykedem…! Viszont mióta Scott és Allison szakítottak, a lány számomra teljesen snassz lett és őszintén meg is feledkeztem róla, míg a rész felénél meg nem jelent.

  • A fának tuti van valami jelentősége, a Teen Wolf-ban szeretik elrejteni az apró motívumokat, amik később fontossá várhatnak. Ejj, de kíváncsi vagyok.

   Az Allison dologgal nagyon egyetértek. Ha nem tűnik fel, akkor nem hiányolom, de igazából ha felbukkan, akkor nem zavar, sőt, volt egy-két jó jelenete ebben az évadban is – legalábbis, szerintem :)

 3. szerintem megalapozott volt az alfaság, hiszen a 2ik évadban volt a derek vs scott banda ahol elég nagy hangsúly volt azon,hogy scottnak megvan a saját falkája attól függetlenül h nem igazi alfa.. és volt a ház elötti nagy beszélgetés ha jól rémlik,hogy derek nem várja el,hogy csatlakozzon scott hozzá emiatt,csak segítsen a kanimás ügyben:)

  • Köszi az emlékeztetőt! Igazad van, nekem ezek nem rémlettek ilyen kristálytisztán, de most, hogy mondod valóban, megvolt az előzmény.

 4. Azt tudni, hogy hány rész lesz még? Mert azt tudom, hogy január 6-tól folytatódik az évad, de hányadik résznél szakad félbe vajon?

  • Minden bizonnyal a 3×12 lesz a nyári évadzáró, hiszen huszonnégy epizódos berendelést kapott az évad.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here