Főoldal Oldal Blog A Media Addict megérkezett a Moly.Hu-ra is!

A Media Addict megérkezett a Moly.Hu-ra is!

3
Oszd meg!

Akik régóta követik a blogot, nos, ők pontosan tudják, hogy milyen nehezen nyitok az újdonságok felé. A Facebookra is úgy kellett rábeszélni, Ask.Fm-re szintúgy, azóta pedig mindkettőt eléggé megszerettem. Ez a fajta “zárkózottság” a számítástechnika más területeit is érinti, hiszen 2004 óta HTML Pad Little-t használok, és a Photoshopom sem voltam hajlandó lecserélni 2003 és 2011 között… Idővel azonban változik az ember, és én is egyre inkább hajlamos vagyok nyitni olyan dolgok felé, amiről tudom, hogy sokan szeretik, ergó az egy jelzés a számomra: érdemes bepróbálni.

Elsősorban Ági nyaggatására regisztráltam tehát a Moly.Hu könyves oldalra, a Media Addict adatlapja itt érhető el. Egyelőre elég visszásan tekintek erre az oldalra. Sokan azért regisztrálnak, hogy lássák, mely könyveket olvasták el és mikor. Utóbbi nekem is jó, mert nem írok mindig minden könyvről kritikát, de így átlátom, hogy pontosan mit is olvastam el. A rendszert még nem látom át eléggé, sem a Moly.Hu-ban rejlő lehetőségeket, de azt hiszem ez nem is gond, idővel majd csak kitanulom, feltéve, ha nem unok bele az egészbe – reméljük, ez nem következik be egyhamar :)

Egy ideig tehát biztos használni fogom a Molyt, ha másra nem is, de arra mindenképp, hogy felvigyem mikor melyik könyvet olvasom éppen. Csak azt sajnálom, hogy a privát Facebook adatlapomon, és nem a Media Addict adatlapján jelzi a rendszer, hogy mikor mit olvasok éppen – utóbbira tud valaki megoldást? :/

______________________________________________________________________

ebook

3 Hozzászólások

  1. Engem is épp nemrégiben noszogattak, hogy regisztráljak a Moly-ra, de én egyelőre még nem érzem ezt a késztetést, pedig olvasok én is rendszeresen.
    Meg régen volt személyes blogom is, csak aztán azt felfüggesztettem, amikor rájöttem, hogy könnyen megtalálható, és azóta valóban jól is esne valahova kiírni a könyves véleményeimet, szóval nem biztos, hogy teljesen elvakult lenne a gondolat, de még nem szántam el magam…

    • Szerintem egy próbát megér a moly, legfeljebb regisztrálsz, aztán rájössz, hogy nem neked való, és törlöd a regisztrációdat. Ha nem akarod, hogy megtaláljanak, akkor csinálj egy kamu e-mail címet, meg egy kamu nevet :)

  2. Én már több, mint 2 éve használom napi szinten, mondhatni Molyfüggő lettem. :D
    Nagyon jó a társaság, rengeteg könyvet ismertem meg az oldal által. Örülök, hogy csatlakoztál. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here