Főoldal Hírek Döntött az ABC Family: nincs több The Lying Game

Döntött az ABC Family: nincs több The Lying Game

5
Oszd meg!

Sajnos bekövetkezett az, amitől minden The Lying Game rajongó tartott: az ABC Family két évad után eltörölte a sorozatot. A legutóbbi esély-latolgató írásomban még én is pozitív voltam, úgy éreztem a brand miatt megérné a csatornának folytatni a The Lying Game-et, de úgy tűnik az ABC Family inkább az újoncaiban bízik. A legszomorúbb az egészben az, hogy a The Lying Game őrületes cliffhangerrel ért véget, így sajnos a rajongóknak van oka szomorkodni. A kaszáról a sorozat főszereplője, Alexandra Chando számolt be, íme, az üzenete:

“Köszönet a fantasztikus #lyinggame rajongóinknak. Köszönet nektek ezért a két csodálatos szezonért. Sajnos az ABC Family úgy döntött, hogy nem hoz minket vissza egy harmadik évadra. Annyira akartunk még csinálni tíz részt nektek srácok! Köszönjük a támogatásotokat és tartsatok velünk (a színészekkel), lássuk, mi következik majd a számunkra”

Alexandra Chando lying game cancel

5 Hozzászólások

  1. Arról sajnos még nincs hír, hogy a Bunheads megkapta-e kaszát. Mivel a díszleteket már lebontották, így ott sincs túl sok esély.

  2. Pedig úgy szurkoltam érte :( Egyre jobb lett sztem, a 2. évad jobban tetszett, mint a PLL utóbbi részei.

  3. Sajnálom:( A kedvencem volt a PLL mellett, bár az igaz, hogy a 2. évad nem sikerült olyan izgalmasra (annak ellenére, hogy sok dolog kiderült). De legalább megismertem Alexandrát, nagyon szimpatikus.

    • Ez engem is meg lep, legalább pár részes évadot kaphatott volna, mondjuk hatot vagy nyolcat, mármint epizódot :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here