Főoldal Érdekességek Bulvár Twitter: Cory Monteith-re emlékeznek a sztárok

Twitter: Cory Monteith-re emlékeznek a sztárok

4
Oszd meg!

Cory Monteith halálhíre az egész világot megrázta, és ez alól a hírességek sem voltak kívételek. A legtöbben Twitteren keresztül búcsúztak el a fiatalon elhunyt színésztől. Cory halála világtrend is lett, legtöbben a #Finn, #RipCoryMonteith, #StayStrongLea és a #PrayForLea hash-taget használták – utóbbiért a varázslatos Demi Lovato volt a felelős, aki arra bíztatta a világot, hogy imádkozzanak a szerelmét gyászoló Lea Michele-ért. A tragédiát senki sem hagyta szó nélkül. Íme, néhány csiripelés a hazánkban is ismert emberektől.

– Dot-Marie Jones: Nincsenek szavaim. A szívem darabokra tört. Áldott vagyok, amiért együtt dolgozhattam vele és annyira szerethettem őt. A szívem vele, a családjával és az egész Glee-famíliával van. Szeretlek titeket.

cory and taylor swift

– Taylor Swift: Szótlan. A lehető legrosszabb okból.

– Nolan Gerard Funk: Ó, Istenem. Cory. Emberem. Nem tudok. Imádkozom érted. Remek lelked volt.

Lauren Potter: Most a szívem teljesen összetört. Annyira szerettem Coryt, bántja a szívemet. Cory mindig olyan kedves volt hozzám, rengeteg jó emléket őrzök. Remélem a #glee család is jól van. Mindenkit szeretek.

– Damian McGinty: Ezzel a pasival forgattam az első színi jelenetemet. A legrendesebb fickó, akivel valaha találkoztam. Képtelen vagyok elhinni.

Cory - damian

– Cheyenne Jackson: Amire mindig emlékezni fogok Cory Monteith-hel kapcsolatban, az a tehetsége, a humora és az abszolút nagy szíve. Egy gentlemant vesztettünk el. RIP.

– Nikky Blonsky: RIP drága barátom. A szememben – és sokunkéban, – mindig is egy angyal voltál – most már szárnyaid is vannak.

– Demi Lovato: #RipCoryMontetih. Olyan hihetetlen tragédia. Kérlek, imádkozzatok Leáért.

– Harry Shum Jr: Ebben a pillanatban a szereteten és a fényen kívül mást ne küldjünk. Eme tragédia híre még mindig hihetetlennek tűnik a számomra. Szeretlek, Cory.

– Katy Perry: Nyugodj békében, Cory. A szívem a családodé és azoké, akiket szerettél. Az imáink veled vannak.

cory-lea-ricky

– Ricky Martin: Csak most hallottam a hírt. Ez annyira szomorú. A szívem a családoddal, a barátaiddal és elsősorban Lea Michellel van. Nyugodj békében, Cory.

– Neal Patrick Harris: Milyen szomorú arról olvasni, hogy Cory Monteith elhunyt. Micsoda veszteség. Cory egy szerethető, kedves, tehetséges srác volt. Hiányozni fog.

– Jesse Tyler Ferguson: Elszomorított, amit Cory Monteith-ről hallottam. Egy szerethető ember volt temérdek tehetséggel. A szívem a családjáé és a barátaié. Nyugodj békében, Cory.

– John Stamos: Az első napomon a Glee-ben azt mondta nekem, hogy “nem hiszem el, hogy együtt dolgozhatom Jesse bácsival”. Én nem hiszem el, hogy ezt a csiripelést írom. Összetört a szívem. RIP Cory. Arról beszéltünk, hogy együtt dobolunk majd. Örülök, hogy ismerhettelek, Cory.

cory-john stamos

4 Hozzászólások

  1. csak annyit szeretnék kérdezni, h ezt a csiripelés dolgot te találtad ki, vagy ezt esetleg több helyen is így fordítják? egyáltalán miért kell lefordítani a tweetet?
    (már sok helyen írtam sokat arról mennyire sajnálom cory-t, úgyhogy bocsánat a nem pont ide illő kommentért.)

    • Úgy két éve láttam egy oldalon, és most rákerestem, többen is használják. Magy szövegkörnyezetbe a “tweetel”, mint szó, számomra olyan furán veszi ki magát :)

      • Furcsa vagy nem, szerintem idővel ez is ugyanúgy be fog épülni a szókincsünkbe mint bármelyik másik idegen eredetű szó, pláne ami az online/informatikai dolgokkal kapcsolatos. (Például senkitől nem hallottam még azt mondani, hogy tetszett neki, vagy kedvelte xy oldalt facebook-on, mindenki mindent like-ol)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here