Főoldal Érdekességek Érdekességek Jencarlos Canela – I Love It videoklip

Jencarlos Canela – I Love It videoklip

6
Oszd meg!

Jencarlos Canela – ezt a nevet érdemes lesz megjegyezni, ugyanis úgy érzem sokat fogunk még hallani erről a tehetséges srácról. Canela elsősorban mint színész lehet ismerős a hazai nézők számára, a Szalamandra (Mi corazón insiste) és az Ördögi Kör (Más sabe el diablo) c. telenovellái nagy sikerrel futottak itthon. A friss hírek szerint pedig Jencarlos már Hollywood felé kacsingat, amihez minden alapja megvan, hiszen az Egyesült Államokban nőtt fel, és kíválóan, akcentus nélküli beszél angolul.

Jencarlos Canela

Canela azonban énekesként is helyt áll, ráadásul nem csak elénekli, hanem sok esetben saját maga szerzi a dalait. Múlt hónapban debütált vadiúj videoklipje, az I Love It című dalához, ami elég bulis hangulatot áraszt. Azt hiszem ez a dal is bizonyítja azt, hogy lehet ám szeretni és élvezni a spanyol dallamokat, Jencarlos pedig kifejezetten ért ahhoz, hogy jó produktumokkal rukkoljon elő. Az I Love It egy kellemes nyári sláger, amit biztos újra fogok még hallgatni párszor. Őszintén bízom ám abban, hogy ti is bepróbáljátok majd, hiszen a latin dallamoknak (szerintem) nehéz ellenállni, ha egyszer igazán belekóstolt valaki, ezt bizonyítván hallgassátok meg a Youtube-on Jencarlos Canela “Buscame” c. albumát ingyen és bérmentve. Lehet ám az I Love It videoklippel is kezdeni, íme:

Jencarlos Canela - I Love It 2

3138 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Tragédia! Cory Monteith-t (Glee) holtan találták Vancouverben! Valószínűleg túladagolta magát.
  Nyugodjék békében!

  – musicdaily

  Egyik kedvenc színészem, gondolom neked is Tibi! :'(((

 2. Az ördögi kör óta ő az egyik kedvenc színészem. Ennek az albumnak a számait is már ismerem. Jencarlos nemcsak mint zenészt és színész kedvelem hanem mint embert is mert ő nagyon kedves szerény, barátságos, közvetlen és családcentrikus. Nemrég volt láttam a Sorozat + interjú sorozatot ahol elismeri a kollégáit és “nagy vetélytársát” William Levy tehetségét.

 3. Tibi, lenne gy kérdésem. Nem tudom, hogy lehetne elérni, hogy Jen zenéjét az itthoni rádiók elkezdjék játszani?

  • Szerintem csak egy működőképes megoldás van: ha a rajongók összefognak. Nyomatni kell a rádiók Facebook oldalán, privát üzeneteket küldeni, telefonálni a kívánságműsorba és így tovább. Más utat nem látok.

   Érdemes amúgy kisebb rádiókat megcélozni. Egy Class FM nem feltétlenül fog ráharapni, de egy kisebb talán már igen.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here