Elhunyt a Glee fiatal sztárja: R.I.P. Cory Monteith

  17
  Oszd meg!

  Cory Monteith szombaton elhunyt, a holttestére egy vancouveri hotelben találtak rá. Szombat délután a rendőrség kapott egy hívást, vélhetően a hoteltől, hiszen Monteith-nek még aznap ki kellett volna jelentkeznie, a hotel személyzete pedig gyanította, hogy valami probléma lehet. A rendőrség a mentőszolgálattal együtt hamar megérkezett a Fairmont Pacific Rim hotelbe, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A tervek szerint hétfőn lesz a boncolás, a halottkém előzetes megállapítása szerint nincsenek bűncselekményre utaló nyomok. Monteith tavasszal önként ment az elvonóra, amiben a Glee stábja, a FOX csatorna és kedvese, Lea Michele is száz százalékosan támogatta. Vélhetően Cory nem tudta legyőzni a drog iránti függőséget, és túladagolásban halhatott meg.

  Cory Monteith 01

  A harmincegyéves színész elsősorban a Glee sztárjaként lett ismert a nagyvilágon. Jómagam a Kyle XY-ban szúrtam ki először, ahol egy bamba kosaras srácot játszott, aki megcsalta a barátnőjét. Akkor megjegyeztem az arcát, és vártam a további sorozatait, filmjeit. Jöttek szépen sorban, de ennyi nem elég. Mérhetetlenül szomorú vagyok a tragédia miatt. Természetesen a halála a Glee ötödik évadára is hatással lesz, amit a napokban kezdtek volna el forgatni, a promóciós képek megjelenését is erre a hétvégére ígérték. Monteith halálának a körülményeivel a továbbiakban nem vagyok hajlandó foglalkozni, mindazonáltal amint lesz információ arról, miképp oldják meg a Glee-ben Finn kiírását, az természetesen kapni fog egy külön posztot.

  Szombaton meghalt egy rendkívül tehetséges fiatal színész, aki az éneklésben sem volt rossz. Négy éven át vezető arca volt az egyik legsikeresebb amerikai sorozatnak. Nyugodj békén, Cory Monteith, béke poraidra.

  cory lea

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here