Főoldal Oldal Blog A gyász miatt feketébe öltözött a Media Addict

A gyász miatt feketébe öltözött a Media Addict

4
Oszd meg!

El sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom Cory Monteith halálát. Tudjátok jól, a Glee indulásától kezdve kiemelt figyelmet kapott a blogon és az életemben is ez a sorozat. Finn egyike volt a kedvenceimnek, akit bár a negyedik évadban nem kedveltem annyira, de ettől függetlenül a Finchel páros különleges helyet foglalt el a szívemben. Cory Monteith halála annyira fájdalmasan ért, hogy úgy döntöttem, ideje illőn meggyászolni őt. Átszíneztem a blogot, a reflektorfény helyett egy hétig pedig a #RIPCoryMonteith + #StayStrongLea + #PrayForLea + #WeWillAlwaysLoveYou képek lesznek láthatóak.

f06

A sötét külső remélem elnyeri a tetszésetek, hiszen pár napig biztos így marad majd az oldal. Ennyivel tudok hozzájárulni ahhoz, hogy illőn búcsúzhasson el Cory a rajongóitól. Azt pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire becsülöm azt az összetartást, ami ma alakult ki. A Lovaticsok, a Gossip Girl Fanok és minden rajongótábor sajnálatát fejezte ki nekünk, Glee Rajongóknak. Köszönjük!

f08

4 Hozzászólások

  1. a fejlécet elírtad, egy d lemaradt a media addictból:/ de nagyon szép gesztus,tényleg. szerintem nem csak pár napig maradhat fennt,hiszen a gyász és a fájdalom is több (sokkal több) míg elmúlik egy szerettünk elvesztése után.

    • Igazad van, megérdemelne több időt is, de őszintén szólva nem szeretem a sötét oldalakat, olvasni is nehezebb rajta. Vasárnap vissza lesz állítva a sima szín, de Coryt sokáig fogom még én is gyászolni :(

      A d-betűs jelzést köszönöm.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here