Főoldal Multimédia Video La Patrona – Az örökség: Magyar Promó Videó

La Patrona – Az örökség: Magyar Promó Videó

5
Oszd meg!

Az RTL II máris elkezdte reklámozni Az örökség (La Patrona) című telenovelláját, amiben a főszerepet a gyönyörű Aracely Arámbula kapta meg. A novella premierje július 24-én esedékes, az epizódok délután 14:00-tól lesznekláthatóak. A promó szövegéből kiderül az is, hogy a La Patrona volt az egyik győztese az RTL II májusi kezdeményezésének, ahol a nézők szavazatai alapján döntötték el, mely telenovella sugárzási jogait vásárolják meg. Véleményem szerint jó döntés született, Az örökség reményeim szerint itthon is nagy sikert arathat. Íme, az első promóciós videó, a rögzítésért köszönet Mókus 18-nak.

Mi kérdeztünk, önök válaszoltak, a döntés pedig megszületett.
Egy sztár a Sonadoras után újra főszerepben. Egy asszony, kit a sötét múlt vezérel, és csak egyetlen célja maradt, hogy övé legyen “Az örökség”.

Az orokseg - Aracely Arambula

5 Hozzászólások

  1. Szerintem is ez a telenovella remek választás. Biztosan belefogok nézni. És végre a magyar közönség is megismerheti Christina Bachot.

  2. Jó sorozatnak ígérkezik! :) Aracely-t nagyon szeretem. Sejtettem, hogy megveszik itthon is előbb vagy utóbb… Szerintem nézni fogom. :) Nekem a Maria del Carmen is nagyon tetszett, a Sonadoras-t is imádtam és a Szerelem ösvényeit is. :)

  3. Az RTL2-n ma láttam egy újabb promót,amiből kiderült,kik lesznek a magyarhangok:
    – Aracely Arámbula – Gabriela Suárez / Verónica Dantés ‘La Patrona’ – Kisfalvi Krisztina
    – Jorge Luis Pila – Alejandro Beltrán Guerra – Szatmári Attila
    – Christian Bach – Antonia Guerra de Vidal ‘La Patrona’ – Bertalan Ágnes

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here