Íme, Veres MóNIKA új dala, a Száz felvonás!

  4
  Oszd meg!

  A The Voice alatt végig Veres Mónika győzelméért drukkoltam, és elég szomorú lettem attól, hogy Pál Dénes kiejtette őt a döntő előtt. Akkor picit meg is ijedtem, hogy Nika ismét eltűnhet a süllyesztőben, de szerencsére a félelmem alaptalan volt. Emlékszem, a Száz felvonást a rádióban hallottam először, természetesen nem jelentették be azt, hogy ki énekli. Körülbelül három másodperc után felismertem Nika hangját, a dalba pedig hamar beleszerettem. Persze, nem mondom, hogy ez a dal váltja majd meg a világot, de attól függetlenül még lehet jó, ugye?

  Nika - Szaz felvonas

  Az énekesnő tegnap osztotta meg Youtube-on is a Száz felvonást, sőt, bemutatta a Shooting Star címre keresztelt angol verziót is. Nekem speciel a magyar jobban tetszik, de remélem külföldön is felfigyelnek majd Nikára, annyira megérdemelné. Most már csak a videoklipet várom, remélem az is lesz. Ó, és albumot is szeretnék, sok ilyen  jó dallal :)

  Off: Megjelent Gájer Bálint (The Voice) új dala is, de az számomra a “kit érdekel? kategória“, ennek ellenére itt a link, ha valaki meg akarná hallgatni (nem ajánlom:)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here