Élvezed egymásba fonódva a szürke ötven vaníliáját?

  6
  Oszd meg!

  A Szürke ötven árnyalatának elsöprő sikere után sorra jelennek meg a New Adult könyvek, amik leginkább E.L. James regényére hajaznak stílusukban. Középpontban a szexualitás, a háttérben meghúzódhat egy-két mélyebb szál is, de a főszerep mégis az élvezeteké. Engem eddig hidegen hagytak az ilyen könyvek, de amióta a Könyvmolyképző Kiadó is beszállt a buliba úgy érzem ideje felkapnom a fejemet. Mivel minden könyv érdekel, amin vörös vagy arany pötty van, ezért a Dublin Street és az Easy A is a kívánságlistámra került, holott ha más kiadónál jelenik meg, nem is figyelek fel rájuk.

  A poszt címében feltett kérdés azonban felétek irányul: “Élvezitek egymásba fonódva a szürke ötven vaníliáját?” Mit gondoltok a New Adult műfajról?

  Ami engem illet, eddig tényleg kerültem ezeket a típusú regényeket. A Szürke ötven árnyalatát természetesen bepróbáltam. Körülbelül nyolcvan oldal, és úgy huszonkettő “megnyalta a szája szélét” után gond nélkül vittem vissza a könyvtárba. Viszont hiszek abban, hogy ebben a stílusban is léteznek minőségi könyvek, kérdés az, hogy melyek azok. Ha már a krimi műfajt messzire elkerülöm, talán érdemes lenne egy kirándulást tenni a “szexkönyveknek” titulált regények között, hiszen ha a Szingli Fejvadászt szerettem, holott az nyomozós, akkor vélhetően a New Adult könyvek között is van olyan, ami bejöhet. Ezért is érdekel annyira a véleményetek, hogy melyikkel érdemes kezdeni. Easy A? Dublin Street? Netán Szakítópróba?

  easy8

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here