Az örökség (La Patrona) július 24-től az RTL II-n

  16
  Oszd meg!

  Ahogyan azt nemrég megírtam, az RTL csoport megvásárolta az Aracely Arámbula főszereplésével készült La Patrona című telenovellát. Nemrég az is kiderült, hogy a magyarországi premier július 24-én lesz, az RTL II csatornán. Az epizódok minden hétköznap 14:00-tól lesznek majd láthatóak. A telenovella címe hazai keresztségben “Az örökség” lett. Úgy vélem, hogy egy ennyire sikeres és minőségi produktum valamivel jobb sávot érdemelt volna, de ne essen kétségbe senki, ugyanis a közeljövőben biztos megismétlik majd az RTL csoport valamelyik csatornáján, így a Prizma, Sorozat+, Cool TV vagy az RTL Klub közreműködésével egy előnyösebb időpontban is elérhető lesz Az örökség.

  La Patrona - Az orokosno

  Amint elérhetőek lesznek az első promóciós videók Az örökösnővel kapcsolatban megosztom veletek, addig is megpróbálok pár érdekességet összeszedni nektek majd róla. Az pedig külön érdekesség, hogy az Egyesült Államokban, a Telemundo műsorán tegnap volt a finálé, így meglehetősen rövid, mindössze 127 részes lett a La Patrona. Azt javaslom, aki szereti a dél-amerikai telenovellákat az mindenképp adjon egy esélyt Az örökségnek, véleményem szerint nem bánja majd meg. Addig is kedvcsinálónak íme, a novella története és a főbb szereposztása, az RTL Csoport ismertetésében:

  Főszereplők:
  Aracely Arámbula (Gabriela Suárez)
  Jorge Luis Pila (Alejandro Beltrán Guerra)
  Christian Bach (Antonia Guerra de Vidal)
  Erika de la Rosa (Irene Montemar)
  Gonzalo García Vivanco (Luís Vampa)
  Manuel Balbi (Fernando Beltrán)

  Történet:
  Gabriela Suárez (Aracely Arámbula) az egyetlen nő, aki bányászként dolgozik San Pedro del Oro aranybányájában. Talpraesett nő, aki azért vállalta a kemény munkát, hogy eltarthassa kisfiát, Davidot (Martín Barba). Amikor a bánya tulajdonosa meghal, felesége, Antonia (Christian Bach) örökli a bányát. Nagyobbik fiát, Alejandrót (Jorge Luis Pila) ráveszi, hogy vegye át a bánya vezetését. Gabriela és Alejandro San Pedróban találkoznak…

  A fiát egyedül nevelő, bányászként dolgozó Gabriela több életveszélyes hibát is észlel a bánya biztonsági rendszerében. A tragédiával fenyegető észrevételeire azonban senki sem figyel. Az idősödő bányatulajdonos hirtelen halála következtében fiatal felesége, Antonia Guerra kezébe kerül az irányítás. Antonia fia, Alejandro a temetésre San Pedróba érkezik, s előbb a szertartáson, később a városban is találkozik a temperamentumos és az első pillanatban rokonszenvet ébresztő Gabrielával.

  Fotók: RTL Klub Sajtóklub | Telemundo

  Az orokseg - La Patrona - Aracely Arambula - Jorge Luis Pila

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here