Főoldal Hírek Az örökség (La Patrona) július 24-től az RTL II-n

Az örökség (La Patrona) július 24-től az RTL II-n

16
Oszd meg!

Ahogyan azt nemrég megírtam, az RTL csoport megvásárolta az Aracely Arámbula főszereplésével készült La Patrona című telenovellát. Nemrég az is kiderült, hogy a magyarországi premier július 24-én lesz, az RTL II csatornán. Az epizódok minden hétköznap 14:00-tól lesznek majd láthatóak. A telenovella címe hazai keresztségben “Az örökség” lett. Úgy vélem, hogy egy ennyire sikeres és minőségi produktum valamivel jobb sávot érdemelt volna, de ne essen kétségbe senki, ugyanis a közeljövőben biztos megismétlik majd az RTL csoport valamelyik csatornáján, így a Prizma, Sorozat+, Cool TV vagy az RTL Klub közreműködésével egy előnyösebb időpontban is elérhető lesz Az örökség.

La Patrona - Az orokosno

Amint elérhetőek lesznek az első promóciós videók Az örökösnővel kapcsolatban megosztom veletek, addig is megpróbálok pár érdekességet összeszedni nektek majd róla. Az pedig külön érdekesség, hogy az Egyesült Államokban, a Telemundo műsorán tegnap volt a finálé, így meglehetősen rövid, mindössze 127 részes lett a La Patrona. Azt javaslom, aki szereti a dél-amerikai telenovellákat az mindenképp adjon egy esélyt Az örökségnek, véleményem szerint nem bánja majd meg. Addig is kedvcsinálónak íme, a novella története és a főbb szereposztása, az RTL Csoport ismertetésében:

Főszereplők:
Aracely Arámbula (Gabriela Suárez)
Jorge Luis Pila (Alejandro Beltrán Guerra)
Christian Bach (Antonia Guerra de Vidal)
Erika de la Rosa (Irene Montemar)
Gonzalo García Vivanco (Luís Vampa)
Manuel Balbi (Fernando Beltrán)

Történet:
Gabriela Suárez (Aracely Arámbula) az egyetlen nő, aki bányászként dolgozik San Pedro del Oro aranybányájában. Talpraesett nő, aki azért vállalta a kemény munkát, hogy eltarthassa kisfiát, Davidot (Martín Barba). Amikor a bánya tulajdonosa meghal, felesége, Antonia (Christian Bach) örökli a bányát. Nagyobbik fiát, Alejandrót (Jorge Luis Pila) ráveszi, hogy vegye át a bánya vezetését. Gabriela és Alejandro San Pedróban találkoznak…

A fiát egyedül nevelő, bányászként dolgozó Gabriela több életveszélyes hibát is észlel a bánya biztonsági rendszerében. A tragédiával fenyegető észrevételeire azonban senki sem figyel. Az idősödő bányatulajdonos hirtelen halála következtében fiatal felesége, Antonia Guerra kezébe kerül az irányítás. Antonia fia, Alejandro a temetésre San Pedróba érkezik, s előbb a szertartáson, később a városban is találkozik a temperamentumos és az első pillanatban rokonszenvet ébresztő Gabrielával.

Fotók: RTL Klub Sajtóklub | Telemundo

Az orokseg - La Patrona - Aracely Arambula - Jorge Luis Pila

16 Hozzászólások

 1. július 24dikén lesz,23dikán Talizmán 101része(befejező része lesz).És egyet értek veled,én szerintem magán az RTL klubon simán megállta volna a helyét a 17.25sávba,legalábbis szerintem.És amit címet illeti hát nem egy meggyőző,az Úrnő jobb lett volna de mindegy.

  • Az RTL Klub sajtóoldalán lévő tévéműsor 23-ra írja, de most látom, hogy a tévéműsorok meg 24-re. Passzolok, jobban hiszek perpillanat a sajtó számára fenntartott oldalnak.

   Az Úrnő nagyon rossz vicceket szült volna, ezért nem merték bevetni a Soy tu Duena esetében sem. Teljesen másra gondolnak az emberek Az úrnő hallatán, pláne akkor, ha Aracely szilikonjával van reklámozva :D

 2. Belefogok nézni biztos. Az űrnő ebben a sorozatba Christina Bach karakterére vonatkozik nem Aracelyére. A magyar cím pont passzol a sorozat témájához.

 3. Én biztos nézni fogom :) Tibi,bocsi,hogy ezzel nyaggatlak,de nem tudod kik lesznek a magyarhangjai a főszereplőknek? Aracely – nek annó a Soñadoras-ban Dögei Éva volt,lehet,hogy ismét ő lesz.

  • Fogalmam sincs ki lesz a hangja, de ha tippelni kéne, akkor Roatis Andreát mondanám, ő vitte a Las vias del amorban.

  • Szerintem ha érdekel, akkor csak emiatt ne mondj rá nemet, hiszen az RTL Most oldalán is biztos visszanézhető lesz :)

   • Tudom, de a Telemundo gondolom nemsokára elkezdi a Santa Diabla-t ami érdekel, és nem lenne időm sajnos még ezt is követni…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here