Főoldal Multimédia Video Shailene Woodley: “The Spectacular Now” Trailer

Shailene Woodley: “The Spectacular Now” Trailer

2
Oszd meg!

Augusztus 2-án érkezik az amerikai mozikba a The Spectacular Now c. film, aminek az előzetesét látva rögtön kocsányon lóg a szemem, és máris ezerrel várom, hogy láthassam az egészet. Oké, pontosítok. Mivel nagyon szeretem Shailene Woodley színésznőt, ezért természetesen az összes filmjére kíváncsi vagyok, a trailer alapján ez pedig valami zseniális lehet.

The Spectacular Now poster2

Az pedig csak hab a tortán, hogy az idei Sundace Film Fesztiválon díjat nyert. Ez még több bizalmat szavaz a produkciónak, az én részemről legalábbis mindenféleképpen. Ó, és azt mondtam már, hogy ez is egy könyvfeldolgozás (Tim Harp – The Spectacular Now). Természetesen hazai mozipremirről szó sincs, de DVD-n talán kiadják. Utóbbit inkább nem kommentálom, viszont ajánlom megtekintésre a trailert.

Ó, és mielőtt elfelejtem. Érdekes lesz nézni a Shailene Woodley főszereplésével készülő A beavatottat, hiszen a testvérét alakító Calebbel (Ansel Elgort – The Fault in Our Stars) és az ellenfelét játszó színésszel, Peterrel (Miles Taller – The Spectacular Now) lesz külön filmje, ahol szerelmespárokat alakítanak majd.

The Spectacular Now poster

1612 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Úúú, ez tényleg jónak tűnik, mindenképp megnézem majd. :D Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet. ^^ És igen, asszem lassan engem is kezd érdekelni Shailene Woodley összes filmje. xD
    A Csillagainkban a hiba (The Fault In Our Stars) c. könyvet olvastad már amúgy, vagy tervezed elolvasni? Mert nagyon-nagyon jó! Én pár napja fejeztem be, és tényleg csak ajánlani tudom, ha még nem volt hozzá szerencséd. :)

    • Igazán nincs mit. Shait pedig tessék szeretni, nagyon tehetséges az a lány. Lassan a TSLOAT utolsó részeit is meg kéne nézni, de nehéz, mert tudom, hogy aztán jön a vége.

      A könyvet még nem olvastam, de nagyon szeretném.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here