Sajtóközlemény: Két új műsor a Tv2-n

0

Nyáron általában uborkaszezon szokott lenni a nagyobb csatornákon, legfőképpen ami a saját gyártású műsorokat illeti. Míg az RTL Klub több premier sorozattal várja a nézőket, addig a Tv2 két új műsort készít, Dobó Kata illetve a két ex-Megasztáros, Talán Attila és Bozont részvételével. Íme, a két sajtóközlemény és a bővebb információk.

Vadonatúj nyári projekttel jelentkezik július 8-tól a TV2. A Magyarország, jövünk! egy rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek ismert és kevésbé ismert de érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket. Az első helyszín a csongrádi megyeszékhely, Szeged lesz.

– Ati és én ugyan nagyon jó haverok vagyunk, de a habitusunk eléggé különböző. Míg nekem lételemem a jövés-menés és a pörgés, addig ő szívesen elidőzik egy-egy helyszínen hosszabban is. Egyet ígérhetünk: odatesszük magunkat! – mondta Bozont.

A városlátogatásokból készült hosszabb terjedelmű videók a TV2 weboldalán napi rendszerességgel kapnak helyet, de a srácok a közösségi médiában is aktívan beszámolnak majd az aktuális eseményekről. Emellett a TV2-n minden hétköznap, napszakonként egy alkalommal rövid összefoglalót láthatnak a nézők. A TV2 különböző felületeinek fogyasztói így egyedi, platformra szabott tartalmat kapnak.

– Azon leszünk, hogy a nézőknek úgy mutassuk be a városokat, ahogy eddig még nem látták. Remélem minden korosztálynak tudunk újdonságot, érdekességet mutatni és kedvet kapnak ahhoz, hogy nyakukba vegyék az országot – ígérte Talán Attila.

Magyarország, jövünk! – július 8-tól minden nap a TV2- n, a neten és a Facebookon is!

Talan Attila - Bozont - Magyarorszag Jovunk

Stílusvadász címmel indul a TV2 új, szombatonként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról, vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő lesz: Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, saját ötleteit, véleményét is megosztja a nézőkkel.

Stílusvadász – minden szombat délben a TV2 képernyőjén!

Dobo Kata - Stiluszvadasz

Fotók: Tv2 Sajtószoba

844 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply