Főoldal Érdekességek Bulvár Szepesi Niki újabb botránykönyvvel jelentkezik

Szepesi Niki újabb botránykönyvvel jelentkezik

11
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, nem áll le a Szepesi Nikolett-féle gépezet, az Ulpius Ház pedig nemrég bejelentette, az örökös magyar bajnok egykori úszónő újabb szexuális titkairól rántja majd le a leplet. Az Orgazmuspontok című botránykönyve nyár végén debütál. Az egykori olimpikon első könyve, az Én, a szexmániás a Blikk információi szerint már több, mint húsz ezer példányban kelt el, ezzel pedig nemcsak az év legsikeresebb botránykönyve, hanem az idei év legjobban fogyó könyvévé avanzsált Niki kalandozása a pikáns múltban. A napilapnak e-képpen nyilatkozott: “Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyit keresek a könyveimmel, számomra nem ez a fontos, mert nem a pénz miatt vágtam bele az újabb könyvbe“.

Szepesi Nikolett - CKM

Az Orgazmuspontok minden bizonnyal nem szépirodalmi műremek lesz majd, hanem vélhetően egy szórakoztató könyv, ami már előre sok botrányt ígér. Niki a napilapnak sejtelmesen nyilatkozott:

“Nem adtam ki mindenkit az első könyvben, de most már az a válogatott sportoló sem fogja megúszni, aki külföldön élt néhány évvel ezelőtt, még házas is volt, de néhány SMS után repülőre ült, és csak azért haza­jött Magyarországra, hogy engem egy autópálya menti szállodában megd…jon.
Élvezem, hogy mostanában sokan icipicik lesznek, ha meghallják a nevemet, és biztos vagyok benne, hogy az újabb könyvvel okozok még kellemetlen perceket egyeseknek”

Az Én, a szexmániást egyébként elolvastam, és bevallom őszintén, nekem bejött. Jólesik néha elkalandozni olyan emberek gondolataiban, amilyenekkel még véletlenül sem szeretnék közösködni. Sok embernél azonban alaposan kihúzta a gyufát Szepesi, és vélhetően nem fogja majd megúszni ezt a könyvet sem a lejárató hadjáratok nélkül.

Az én személyes véleményem pedig a következő: ha meg akarja írni (íratni) ezt a könyvet, hát tegye. Ha valaki meg szeretné vásárolni ezt a könyvet, hát tegye. Ha valaki el akarja olvasni ezt a könyvet, hát tegye. Mi ebben a rossz? Akit érdekel, úgyis hozzájut, akit pedig nem érdekel, az mit foglalkozik vele? Az egyetlen, ami miatt tényleg jogosnak tartom a felháborodásokat az, ami a fenti idézetben is szerepel: Szepesi ismét lerántja majd a leplet pár olyan emberről, akinek az igazi arcát eddig álarc fedte. A kérdés csupán annyi, Niki lenne-e a megfelelő személy az igazság feltárására, és van-e hozzá joga egyáltalán?

Szepesi Nikolett - Orgazmus pontok

11 Hozzászólások

 1. Igazából én nem értek ezzel egyet. Oké, írja le, csináljon belőle sikerkönyvet, de miért kell konkrét személyekről lehúzni a leplet? Abba nem gondol bele, hogy akár másnak az életét is tönkreteheti ezzel? Hiszen ő maga mondja:

  “Élvezem, hogy mostanában sokan icipicik lesznek, ha meghallják a nevemet, és biztos vagyok benne, hogy az újabb könyvvel okozok még kellemetlen perceket egyeseknek.”

  De miért? Miért élvezi azt, hogy másnak kellemetlen perceket okoz? Ő mit szólna, ha egyszercsak odalenne a karrierje pl. a könyvei miatt. Ja, bocsi, már összekaszált ennyit a papírra vetett pornójával, hogy ez ne okozzon problémát.

  Mindent összevetve, nem azzal van a bajom, hogy ezt leírja, hanem azzal AHOGY ezt leírja, ahogy nyilatkozik róla és ahogy élvezi, hogy másoknak ezzel rosszat tesz. Szerintem ez nem korrekt.

  • Sok igazság van abban, amit te írsz, de Mia gondolataival is egyet kell, hogy értsek.

   Érdekes dolog ez a könyv, mert miért ne írhatná le az igazságot, csak annyira árnyalt a kép, mert az ártatlan családtagok is bajba kerülhetnek Szepesi nagy szája miatt.

 2. szerintem meg aki házas és gyerekei vannak, ne keféljen félre, és nem lesznek ilyen gondjai :) ha meg mégis megteszi, akkor vállalja a felelősséget, és azt, hogy az eset ki is derülhet.

  • Mia, 100%-ig igazad van, de szerintem semmi nem jogosít fel arra valakit, hogy tönkretegye a másik életét, legalábbis így, hasraütés szerűen… Ez az én véleményem.

 3. Arról beszélt, hogy megírja az elsőt és azzal lezárja a múltat. :D Elég szomorú, hogy ma Magyarországon egy csekély, 20 ezres könyveladás is olyan sikernek számít és ez indok arra, hogy már írja a következő szennyet. Szerintem nevetséges. Esetleg, ha eladott volna fél milliót, azt mondanám, hogy oké, valóban érdekelte annyira a népet, hogy pénzt is szánt rá. Számomra elég hihetetlen, hogy pont érte, aki nem egy Angelina Jolie, bárki is hazarepülne bárhonnan is. :D A friss képeit(utcai) elnézve még nagyobb bennem a dilemma, hogy mennyi ebből az igazság?? Személy szerint engem nem érdekel név szerint, hogy kivel feküdt le, volt e anyajegy az illető fenekén és társai. Aki lefeküdt vele, megérdemelte.

  • Magyar írónak nem is nagyon lehet megélnie az írásból, ha valamiből eladnak ezret, akkor az már jónak számít. De ez nem meglepő, hisz a legtöbb könyvet le lehet tölteni innen meg amonnan, akkor ott vannak a könyvtárak, és rengeteg a munkanélküli, eladósodott, és még aki dolgozik, az sem feltétlenül tud könyvet venni :/

 4. Az erkölcsi kérdés az egyik dolog. Engem jobban zavar az, hogy egy ilyen kicsinyes ember PÉNZT KERES ezzel. Mert abban maximálisan igazad van, Tibi, hogy írja meg, akit érdekel olvassa el, de pénzt ne kapjon már azért, mert egy ilyen senkiházi.
  Pedig én aztán full mellé álltam, amikor kiderült az, hogy gyerekként szexuálisan kihasználhatták (bár nyilván ez olyan mély nyomot nem hagyott a lelkében, úgy látom), mert ilyennek nem szabadna történni egy normális országban egy normális közegben. De ez a stílus és hangnem valóban felháborító, és az is, amit fentebb írtam. Mindegy, nyilván nem én leszek a célközönsége, hozzám a továbbiakban is max a bulvárból jut el, ami.

 5. Tegnap egy délután alatt olvastam el a könyvét. Nem vettem meg, netről töltöttem le. Azért volt ahol én is néztem.. bár szerintem ha már igazságot akar írni akkor írja le a nevüket is, ne csak körbe írja őket.

  • Ha leírná a neveket, beperelnék becsületsértésért. Ha igaz, ha nem.
   Mivel körbe vannak írva, ezért az emberek csak találgatnak, hogy kiről van szó, így per sincs, mert azzal rögtön lebuktatná magát az illető.

 6. Nagyon jó köny volt az első. Valamint semmi kivetnivaló nincs abban ha valaki szereti a sexet és fel is vállalja.

 7. A probléma, hogy úgy írta körül, hogy pontosan felismerhetőek,tehát azoknak az embereknek szívás…de egyoldalú, mert ugye nem perelhetnek.Nos vagy nevesíteni kellett volna és kard ki kard.Vagy úgy körülírni ,hogy valóban ne lehessen felismerni..és az erotikus részére tenni a hangsúlyt, mert ez így rohadtul nem erotikus regény csak lejárató kapmány pénzkeresés céljából.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here