Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Ariana Grande, a szupersztár

Sajtóközlemény: Ariana Grande, a szupersztár

3
Oszd meg!

Váratlanul robbant be a köztudatba Ariana Grande és Mika közös slágere, a Popular Song, ami már most a bulik és a rádiók nagy kedvence. A klip a középiskolások harcos mindennapjait mutatja be, ez a közeg pedig nagyon is ismerős az élénk tincsekkel sürgő-forgó Arianának, aki a Nickelodeon népszerű tinisorozatában tűnt fel először.

VICTORIOUS_SEASON_3_GALLERY

Az új Selena Gomeznek tartják Ariana Grandét: a 19 éves tehetség már második kiemelkedően sikeres zeneszámát tudhatja maga mögött, rövid időn belül. Persze ehhez kellett Mika és a rapper Mac Miller együttműködése is, de a feltűnő stílusáról ismert énekesnő igazán magára talált a könnyed duettek műfajában: a Popular Song, vagy a The Way című dalok a zenei listák nagy kedvencei.

A Broadwayen kezdte, az amerikai Billboard 100-as listáján a tizedik helyig vitte, mégis tévésorozatokban találta meg először a hírnév Ariana Grandet, aki a Nickelodeon V, mint Viktória című négy évados sorozatában játszott főszerepet. A remek hangszínhez könnyed személyiség társul, hiszen szerepeiben a színésznőként is brillírozó Ariana jobbára kissé őrült, mégis nagyon is szerethető karaktereket vitt a képernyőre.

SAM_AND_CAT_1_GALLERY

Az általa megszemélyesített Cat Valentine pedig most saját szériát kapott! Az amerikai Nickelodeon műsorán már látható a sztár legújabb sorozata, amiben az iCarlyból ismert Jennette McCurdyval karöltve járnak a babysitterkedés útvesztőinek végére. A vígjáték kiemelkedő nézettséggel kezdett a tengerentúlon, és a tinisorozatok rajongói új kedvencre lelhetnek idehaza is: hamarosan ugyanis Magyarországon is bemutatkozik a Sam & Cat, amely három éves rekordot döntött meg a Nickelodeonon!

SAM_AND_CAT_1_GALLERY

3344 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Nem ismerem a csaj munkásságát, a the way-t viszont igen és azt kell mondjam, nem is olyan rossz. Azt viszont csak én látom így vagy tényleg minden fotón felhúzza a szemöldökét? :D

    • Nekem ez még nem tűnt fel :) A dalait viszont szeretem, a Mikával lévő duett az egyik nyári favoritom :)

  2. Hú, hát, ha egy valakit kéne választanom a Nickelodeonról, mint kedvenc mindenem, akkor őt választanám. :D Mellesleg én inkább a feldolgozásait ismerem / szeretem. De a Mikás duett tényleg bejön. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here