Főoldal Oldal Blog Különleges játék az Aranymosás kapcsán

Különleges játék az Aranymosás kapcsán

2
Oszd meg!

Először is, hadd köszönjem meg újra azt a rengeteg jókívánságot és gratulációt, amit itt az oldalon, illetve e-mail és facebook üzenet formájában eljuttatok felém A gyilkos áldozat e-book megjelenése kapcsán. Nagyon kedves tőletek, és tényleg nagyon jól esett. Többen kértétek, jelezzem, ha lesznek fejlemények, így ha kikerül még több konkrétum, azt megírom majd Nektek, addig is íme, egy klassz játék a pályázat kapcsán.

Tegnap az Aranymosás Irodalmi Pályázat egy érdekes játékot hirdetett, és arra buzdítok mindenkit, ragadja meg a billentyűzetet, és szálljon be a mókába :) A játék egyébként nagyon egyszerű: ki kell választani azt, hogy melyik mű tetszik nektek a legjobban a felkerült részletek alapján, és válaszolni kell a kérdésekre. A válaszokat pedig a konyvmolykepzopalyazat @ gmail.com címre lehet beküldeni, a tárgy mezőbe pedig az általatok kedvencnek ítélt mű címét írjátok be. Nyerni is lehet ám, a legjobb megkapja az általa kedvencnek választott regényt a megjelenés után. A további kiírás és a kérdések itt találhatóak.

Természetesen ha valakinek tetszett A gyilkos áldozat, akkor nagyon örülnék, ha arról töltené ki a kérdéseket, de ha más a kedvenc, teljesen megértem azt is, hiszen nagyon színes és illusztris társaságba csöppentem :) A játékot meghirdették ám a szerzőknek is, mindenkinek írnia kell a saját művéről is, szóval tudom, nem egyszerű a feladat, de szerintem mókás ez a kiírás. Ó, és ha netán kedvetek támadt játszani, és A gyilkos áldozatot választjátok, nagyon örülnék, ha hozzám is eljuttatnátok a válaszokat, mert kíváncsi vagyok ám a gondolataitokra. A biztonság kedvéért azért ide is bemásolom a kérdéseket:

1. Írjátok meg néhány mondatban az alábbi kérdésekre válaszolva, hogy milyennek képzelitek el az írás „ideális olvasóját”.
a. Mi a neve? (adj neki beszélő nevet)
b. Hány éves?
c. Mivel foglalkozik?
d. Hogy néz ki egy napja?
e. Mennyire tájékozott a magyar szerzők szórakoztató irodalmi műveivel kapcsolatban?
f. Mi a problémája, amin az olvasás tud segíteni?
g. Mik a következményei ennek a problémának?
h. Mi az a jellegzetes élethelyzet, amibe kerülve valaki potenciális olvasója lehet a műnek?
i. Mik az “alacsonyabb rendű” vágyai, amihez a mű olvasása segítheti hozzá (ha van ilyen)? (Szex/erotika, félelem leküzdése, biztonságérzet, stb.)
j. Mik a “magasabb rendű” vágyai, amihez a mű olvasása segítheti hozzá (ha van ilyen? (Családba, közösségbe tartozás; mások általi elismerés; önbizalom; sikeresség; önmegvalósítás, tudásvágy, kíváncsiság, esztétika stb.)

2. Utána írjatok fülszöveget a műhöz.
(Egy jó fülszöveg első sora felkelti a pillanatnyi figyelmet. Majd a második mondattól a tartalom felcsigázza az érdeklődést. És a végére kialakul a vágy: igen, ez a könyv kell nekem.)

Beküldési határidő: 2013 július 10
E-mail: konyvmolykepzopalyazat@gmail.com
E-mail tárgya: Az adott regény címe, pl.: A gyilkos áldozat vagy Szin markában

471 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Szia Tibi! :)
    Szeretnék neked én is szívből gratulálni, eddig sajnos nem volt alkalmam. Megérdemelted a győzelmet. :) a blogodat is imádom. ha végre megkapom az e-olvasóm, biztos, hogy el fogom olvasni. (remélem mire megjelenik, meglesz az is.)

    • Szia! Köszönöm szépen :) Remélem tetszeni fog majd a javított verzió :) Azt nem tudom mikor lesz elérhető, de amint kapok infókat, és megoszthatom majd veletek, mindenképp meg fogom tenni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here