Emily VanCamp Interjú – Fordította: Kendi

0

A tíz perc csevegés alatt Emily VanCamp mindent megtesz majd, hogy meggyőzzön arról, hogy ő csak egy aranyos, kedves lány Ontarioból. Ne dőlj be neki. Igen, olyan édes természete van, amilyen csak egy kisvárosban felnőtt embernek lehet, de ő nem csak egy aranyos, kedves lány. Első osztályú bosszúhadjáratokat eszel ki, felgyújtja az emberek házát, és könnyű szerrel terít le gyilkosokat. Pont, mint az ABC egyik nagysikerű sorozatában, a Revenge-ben. Most, a hoki tehetségéről, cápákkal való úszásról, és a zombikkal való megszállottságáról beszél. Aranyos és kőkemény.

Emily VanCamp revenge

– Nemrég végre ellátogattál Hamptonsbe – életedben először. Felért a valóság az elképzeléseiddel?
Pont olyan volt, amire számítottam: hatalmas házak és renget pénz.

– Kanada pont az ellentettje. Vagy van ott is valami hasonló?
Valószínűleg a villaházak Muskokában. Nem olyan csillogó és igéző, mint Hamptons, de még így is megközelíti az eredetit. Sokkal garázdább – kanadai módon. Az emberek pezsgő helyett sört isznak, de ez közelebb is áll hozzám. Mégiscsak egész gyerekkoromban hokiztam.

– Remekül játszod a Revenge-ben a karaktered két oldalát. Melyik könnyebb?
Igen, mindig úgy érzem, hogy álarcot hordok, amikor feltűzött hajjal gyönyörű ruhába bújok. Szeretem a mocskos jeleneteket. Nagyon szórakoztatóak. Nincs is jobb annál, mint amikor felgyújthatod egy seggfej házát. Ilyenkor érzem azt, hogy imádom a munkámat.

Emily VanCamp

– Akkor inkább a vadóc típus vagy?
Mindenképpen. Balettoztam, ami megtanított arra, hogyan legyek kecses és hogyan legyen szép tartásom, de a mai napig, inkább elmennék horgászni, mint egy csillogó buliba. Ezt már kezelni kell.

– Mi volt a legnagyobb fogásod?
Azt hiszem egy barrakuda – egy egész nagy – a Karib tengeren.

– Mi?! Kőkemény lehetett.
Nem volt az! Ipari hálóval fogtuk.

– Hol nyaraltál még mostanában?
Hát, voltam Bora Borán, és úsztam cápákkal. Szirtcápával és citromcápával.

– Megállapítani milyen cápákkal úsztál – ennél nincs is kanadaisabb dolog. Egy amerikai sokkal szaftosabban adta volna elő a történetet. Szerinted jól tudsz hazudni?
Bárki, aki azt mondja, hogy még soha nem hazudott, az egy hazug. Hiszen, mi van, ha az ember nem akar elmenni, mondjuk egy összejövetelre. Bár, én nem tartom magam jó hazugnak. Azok, akik a legjobban ismernek engem, ezt meg is erősíthetik. De idén a karakterem is kicsit őszintébb lesz a Revenge-ben.

Emily VanCamp Bosszu

– Meglepőnek tartod, hogy milyen sok srác nézi a sorozatot, tekintve, hogy egy késő esti szappanopera, ami Amerikai egyik legelőkelőbb irányítószáma alatt játszódik?
Először azt gondoltam, hogy a sorozat nagyon nő-központú lesz. De szerintem ez is egy olyan műsor, amit a barátnő kapcsol be, de a pasi szereti meg jobban. Olyan sok aranyos férfi rajongóval találkoztam. Aztán ott vannak az őrültek is – akik odajönnek hozzád az utcán, de nem fogják fel, hogy nem a karakter vagy.

– Ha már szóba jött az utca, folyamatosan követnek a paparazzók. És, meg kell, mondjam, nagyon tisztellek, mert úgy tűnik, egyáltalán nem félsz a nyilvánosságtól. Szó szerint millió olyan kép van, ahol a pasiddal és kollégáddal, Josh Bowmannel csókolózol.
Az életem ezen, részéről nem nagyon szoktam beszélni, de ettől függetlenül szeretném élni az életem. Boldogan akarok élni. És ha szeretek valakit, azt nem fogok szégyellni, és elrejteni.

– Frusztráló lehet, hogy folyton kamerák követnek.
Az a helyzet, hogy sosem tudom, mikor készülnek rólunk paparazzi fotók! Fura helyeken rejtőzködnek, és úgy állítják be, mintha látnád őket, pedig nem. Olyan fura. Egyáltalán nem tisztelem őket. Néha csak szeretnék melegítőnadrágban sétálni…

Emily VanCamp Blog - HD Screencaps

– Nem hiányzik tőle Kanada?
De, nagyon. Olyan egyedi, és a szülővárosomban nem bujkálnak fura fazonok a bokrok között. El tudnám képzelni, hogy visszaköltözök. Szívmelengető gondolat.

– Találkoztál nagy kedvenccel, az után, hogy a kis Ontarioból Hollywood-ba költöztél?
Egyszer. Találkoztam Meryl Streeppel egy Oscar partyn. Olyan előkelő volt és gyönyörű és kedves. Nem tudtam nem ráköszönni. De annyira izgultam.

– Sokszor izgulsz?
Ami azt illeti, igen. Néha kényelmetlenül érzem magam szociális helyzetekben. Senki nem akar a fura, introvertált lány lenni, aki a sarokban reszket. Mégis úgy érzem, én vagyok az. Nehéz eset vagyok az idegek számára. Szeretek megállni egy pillanatra, és rájönni, kivel van dolgom.

– Mit csinálsz a szabadidődben?
Nagyon odavagyok a zombis filmekért. Egy volt barátom vitt bele a témába, mert mindig a 28 nappal később-et néztem. Egy három hónapos tortúra következett, ahol megnéztünk, azt hiszem, minden valaha készült zombis filmet.

– Fontos kérdés: lassan- vagy gyorsan-járkáló zombik?
Ha gyorsabbak, nagyobb a feszültség, mégis, van valami baljós a lassú zombikban. Sokkal ijesztőbbek.

– Feltételezhetem, hogy The Walking Dead rajongó vagy?
Istenem, a megszállottja vagyok! De imádom a Nagy Ő-t is. Ne kérdezd miért! Egy bizonyos fokig hiszek a Nagy Ő-ben, mégis, szerintem egy embernek több is lehet. Minden azon múlik, hogy melyikkel találkozol. Utálom, hogy ezt mondom, de én inkább a balhék miatt nézem.

Fordította: Kendi
*** Az interjú fordítójának a weboldalát ITT érheted el ***

Emily VanCamp kanada

3071 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply