2012/13 legjobb újonca: Hannibal vs. The Following

1

Mindkét sorozat a nyomozós jelleget erősíti, azonban mindkettőben található némi extra, ami kapcsán elüt a szokásos nyomozós szériák mivoltától. Kemény összecsapást várok.

Hannibal

A Hannibal a Sony és az AXN közös sorozata, amit az Egyesült Államokban az NBC vetít. Nagy hajrá volt az, hogy megkaphassa a második évadát, a nézettsége ugyanis végig a véka feneke alatt volt. Azonban mivel ez koprodukció, az NBC belement a folytatásba, hiszen a költségek java részét a koprodukciós partnerek állják. A híres-hírhedt karakter azonban a rajongók tetszését elnyerte, itthon is nagy tábor alakult ki körülötte.

The Following

A The Following (Gyilkos hajsza) volt a 2012/13-as tévés évad legnézettebb újonc sorozata. Természetesen ez várható volt, hiszen sokan örültek, amikor Kevin Bacon, az a-listás mozis színész úgy döntött, meghódítja a kisképernyőt is. A trükkös FBI ügynök és az eszelős sorozatgyilkos kettős játéka azonban úgy tűnik a hazai nézők kegyeit egyelőre nem nyerte el, az RTL Klub műsorán ugyanis nem túl acélosak az adatai.

Hannibal vs. The Following

  • Hannibal (60%, 34 Votes)
  • The Following (40%, 23 Votes)

Total Voters: 57

Loading ... Loading ...
689 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.1 hozzászólás

  1. Istenem, gondban leszek. Ezt a két sorozatot néztem csak a felsoroltak közül, és most választanom kell. De a Hannibal évadzáró mindent eldönt.:)

Leave A Reply